Вонземјани, НЛО...

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.734 79,1%
  • Не

Гласови: 458 20,9%

• Вкупно гласачи
    2.192
Член од
12 март 2007
Мислења
140
Поени од реакции
1
NLO postoi. ne sme sami i ne e nasata planeta edinstvena so zivot na nea:kesa:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Постои друг облик на живот, тоа е повеќе од сигурно. Нема шанси да сме сами во толкав неограничен простор. Можеби не во планетите од нашиот сончев систем, но во некој друг сончев систем мора да има билокаков вид на живот. Прашање на време е кога ние ќе откриеме каде "нивната" цивилизација живее, па за разлика од нив(бидејќи се кукавици и не се симнале за да се поздрават, туку се само набљудувачи), ние можеби ќе стапиме во контакт. Ама ќе почекаме уште неколку стотици години нашата технологија да дозволи брзи и сигурни патувања низ вселената.

Член од
18 март 2007
Мислења
84
Поени од реакции
0
абе највероватно е отсварен контакт со нив, али сепак како што кажавте можеби се плашат да кажат во јавност порадни паника или нешо така.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Го видов Ентерпрајз :)

Што знам, премногу е направено очигледано, за да биде вистинито....

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Ја не верувам дека дошле кај нас иако верувам дека не сме сами во универзумот. Добро бе, од цел универзум да не се најдеше една раса која ке дизајнира закон вселенски брод, а не сите бродови да им изгледаат ко тањири за супа? Намештаљкаааааааааааа!

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
На YouTube е ставено под името Most Accurate Investigation Into UFO's Ever.. стварно е. 88 минути во кои има интервјуа со сегашни и некогашни воени и владини лица од САД, Британија, Советски Сојуз. Значи, нема од оние ufologists што пробуваат да си ги продадат книгите, нема обични луѓе што можда биле пијани дур гледале :))).. ете ја разликата меѓу SciFi Channel (каде што бил пуштен овој документарец) и Discovery Channel.

Пуштете го да се load-ува, и гледајте - вреди.

Член од
4 февруари 2007
Мислења
328
Поени од реакции
8
Sephiroth напиша:
Ја не верувам дека дошле кај нас иако верувам дека не сме сами во универзумот. Добро бе, од цел универзум да не се најдеше една раса која ке дизајнира закон вселенски брод, а не сите бродови да им изгледаат ко тањири за супа? Намештаљкаааааааааааа!
абе замисли ако немавме пајнци за супа или нешто слично, тогаш ќе немаше со шо да ги споредвиш нивните вселенски бродој. дали тогаш ќе речеше: колку се напредни, вака така. а и шо дека изгледет ко пајнци, можда тој е совршен изглед, и облик за да се сместит све шо имат вселенскиот брод. плус така викаш зато шо премногу си навикнат да гледаш ентерпрајс со незнам какви бродој, шо се праени да изгледет убо, а не да функционирет.(сваќате шо сакам да кажам).

SkYw4lk3r

The last Jedi
Член од
20 февруари 2007
Мислења
324
Поени од реакции
7
Ako dojdat vonzemjani ne se sekirajte prvo ke otidat kaj amerikancite , nas ke ni kazat posle ako treba nesto da znaeme. Psoto sekad oni se prvi vo se a ustvari vrska nema (Stapnuvanjeto na mesecinata, Vonzemjani,praten prototip da ispita na mars, itn....)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
и вие сите верувате?!?!?!?
ок,ај малце вака Америка (уса) за време на втора светска војна имала ’’авиони’’ кој летаат без човек (зборуваме за пред 60 години)....
и зошто иаме слики само од летала!?
како досеа никој не сликал алиенче !?
је је кип од дриминг!

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
SkYw4lk3r напиша:
Ako dojdat vonzemjani ne se sekirajte prvo ke otidat kaj amerikancite , nas ke ni kazat posle ako treba nesto da znaeme. Psoto sekad oni se prvi vo se a ustvari vrska nema (Stapnuvanjeto na mesecinata, Vonzemjani,praten prototip da ispita na mars, itn....)
молчи....ит хелпс самтајмс

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Да, стварно, зашо секогаш доаѓаат вонземјани само во Америка а не во другиот дел од светот? Да не фатиле марсофциве по грешка некоја MTV на сателит па сеа да знаат само за Америка и ништо друго на земјава? Сумљиво...

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
имам две теории
една дека тие само не набљудуваат и не им сме сеуште интересни, мислам сеуште се тепаме меѓу себе се колиме се јадиме, кој би сакал да стапи во контакт со такви примитивни суштества. Но ке биде и тоа сепак не сме сами тоа е најважно ова од сигурни извори :).
а второ е лошото нешо како во војна војна на световите, дека тие не скаутираат само гледаат кој сме што сме, некогаш о земаат примероци од нас колку луѓе имам гледано на дискавери грабнат под хипноза што казуваат тоа е лудила. и некој ден кога ке ни слезат од тоа чиниите ке не решат.

btw ова шо велите ке паничат Американците, со сака нека прават тоа ни е од филмовите се нешо инсекти, лигави со 50 раце нозе, па не знам со му е поентата на Холивуд??? Ако се случи контакт тоа би било најубавото нешто што мозе да му се случи на човековата раса мислам дека тогаш војните ке престанат ако се многу многу понапредни од нас мозеби ке бидат расположени да дадат некој ''tip'' сигурно ке помогнат да се решат секојдневните проблеми, глад сиромаштија, болести и сл.
се разбира се ова ако се од првиот тип ако се од THE OTHERS тип е тогаш ке не акнат од чименто :)

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Постојат ги има не посетуваат, не надгледуваат до каде сме со еволуцијата сме станале нешо или сме уште
ајвани. Кога ке го достигнеме она ниво на луѓе а не она што сме денес тепачи, убијци, канибали (НЕЛУЃЕ) итн...можеби ке стапат во контакт со нас дотогаш ке не испитуваат и ке не набљудуваат. а за тоа што многу луѓе во светот се скептици околу нивното постоење е секако Холивуд кој од оваа тема веќе незапира да прави некои безвеза филмови и секако многуте тајни летала на големите сили како Америка, Русија, Франција, Германија, Британија, Кина и сл. кои имаат се почудни и погудни облици и карактеристики мислам само видете ги samo [FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]F-117 lokidot 71 и мене особен впечаток ми остави Aurora која американците сеуште не признаваат дека постои, како што правеа и за минатите модели на т.н. Black Planes.

е ај сеа казете ми кога некој од скептиците за прв пат би го видел ова, што би помислил дека е:??????????
еве усте една фотка од оваа убавица

[/SIZE][/FONT]

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Вонземјаните постојат. Тие се сигурно поинтелегентни и посовршени суштества од нас, најверојатно тие цело време се со нас.. не надгледуваат, проучуваат а можеби и не контрилираат. И бидејќи се многу посовршени и поинтелегентни од нас, немаат причина зошто да дозволат ние да дознаеме за нив.

Kajgana Shop

На врв Bottom