Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
- Член од
- 16 октомври 2009
- Мислења
- 7.349
- Поени од реакции
- 7.606
Океј. Пак барем во нешто од тоа веруваш. Барем виде дека човекот не ми е измислен, а го сомна и колегата Dark Shadow.Малку лаички...
Сепак има нешто!
Мора да има!
Накратко, сите летала имаат свое име. Забележал човеков дека има две нови имиња, а не се наоѓаат во секторот на авијацијата. Не постојат физички. Но за да бидат внесени во банката на податоци, мора да бидат реални летала. Кога копал малце подлабоко дознал дек аимањата се дадени на black projects летала. Некакви нови супер-луминални прототипи. Тука ќе престанам, да не забегам ептен :helou:
Гледај го римејкот на серијата V.Финтата е што има многу филмови, а не знам кои се тие што ќе не спремаат!![]()
Day After Tomorrow
серијата Taken.
Close Encounters of a third kind.
War of the Worlds
новиот Eagle Eye има доста вистина во него.
Ова се само дел од филмови и серии кои пакуваат вистини со нив. Кога викам вистина мислам на поедини елементи. Ретко кој филм или серија е да речеме 90% вистина.
И јас почнав како скептик, ама се сменив. Сега сум само на оваа страна.Истражувам и јас, ама изгледа за разлика од тебе јас ги истражувам двете страни!
Иначе од кога истражуваш ти?
Хаха, абе така лесно се менувало мислење. Ама пак интересен си зошто си тежок критичар и скептик. Барем здрава дискусија имаме. Има некои кои почнуваат со навреди и .... да не навлегувам.Така ги бранам ставовите. Ќе се навикнеш.
Можеби ќе ми го сменеш мислењето![]()
Хаха, океј, па веруваш во тоа или не?Што се немам чуено.....
За среќа или за жал не верувам во се...