Togash odish v crkva i 5 pati ja kazhuvash oce nash oti te pushtile i terash!кога ќе те пуштат мислев.
Togash odish v crkva i 5 pati ja kazhuvash oce nash oti te pushtile i terash!кога ќе те пуштат мислев.
Имаше тема поврзана со рехабилитација, прашај таму, подобро ќе те упатат.кога ќе те пуштат мислев. Пошто вонземјаниве само ректално тестирање праат, сигурно се иде на гастро после тоа.
пази кога возиш летно време ноќе низ ниви со пченкарни полиња, така има највеќе шанса да те киднапираат. Таму они оперираат според Холивуд и киднапираат луѓе за ректално да ги испитуваат.Имаше тема поврзана со рехабилитација, прашај таму, подобро ќе те упатат.
пази да не се изгубиш у пченките@Human
Slushaj shto ti pishuva Ronkava, dva pati go imaat nachekano vo carevkite
Поима немаш колку си блиску до вистината околу киднапирањава.Togash odish v crkva i 5 pati ja kazhuvash oce nash oti te pushtile i terash!
Дон Рон Ексериус прашањето е каде би се обратиле вонземјаните откако ќе ги киднапираш? Такво трауматично искуство најверојатно ќе заврши со нивно колективно самоуништување и порака „Го сретнавме Крајот по име Рон.“Дечки ако те киднапираат вонземјани каде можеш да се обратиш?