Има многу луѓе што го имаат ова мислење... Али пак секогаш ке има прашања што неможат да се одговорат. Како на пример: Како настанале тие вонземјани што не направиле нас?astrion напиша:Nie sme mutacija na vonzemjani.Ostaveni se nekolku vidovi od nivniot rod ili DNK materija za da vidat dali ke se prisposobime na ovie uslovi,taka da nie so tekot na vremeto sme evoluirale i razvile vo toa so sme denes,nie sme samo eksperiment a tie ne nabljuduvaat kako napreduvame.Nemoze da se stvorime od nisto.
Да не си сонувал?SilentBoB напиша:Многу јака тема, баш ме интересира
Едно лето, пред 5 години бев во Охрид на плажа (не ми текнува на која) и наеднаш коа кренаф глаа... на небото на сред езеро глеам нешто во вид на топка, 5-6 пати помала од Сонцето ама светеше :idea: јако (бела боја) скоро колку него. 8)
Кога погледнав надоле, цела плажа зачудено гледаше во небото, сите ја видоа топката. Стоеше таму без да се помести сигурно повеке од 1 минута... и наеднаш ИСЧЕЗНА :shock:
До тогаш не сум видел такво нешто ама според се што имам читано и гледано за НЛО, дефинитивно сум сигурен дека беше тоа. Има и многу клипчиња со НЛО што изгледаат баш така...
Што мислите за ова :?: :roll:
posetete ja ovaa strana http://thebiggestsecretpict.online.fr/ufo_et.htmBONDEK напиша:дали занете сто е ареа 51?
Молим те, употребувај бар пригодни зборови! Не збори за нешто што немаш поима: НЕКОЛКУ ВИДОВИ DNK МАТЕРИЈА?!astrion напиша:Nie sme mutacija na vonzemjani.Ostaveni se nekolku vidovi od nivniot rod ili DNK materija za da vidat dali ke se prisposobime na ovie uslovi,taka da nie so tekot na vremeto sme evoluirale i razvile vo toa so sme denes,nie sme samo eksperiment a tie ne nabljuduvaat kako napreduvame.Nemoze da se stvorime od nisto.
Се знае што означува живот.BusHav напиша:Јас мислам дека постои живот и на друга планета,не е можно во толку мнооооооооогу планети само ние да бидеме единствени живи суштества.
Можеби тие суштества што се на другите планети имаат различни извори на живот,можеби не им треба атмосфера,кислород и сл. можеби им треба нешто друго за да живеат.
Научнициве и истражувачиве бараат на другите планети услови за живот како на земјата па според тоа заклучуваат!!!