ZOMG! СТВАРНО?! WOW! Such wisdom! Such clairity! Истата реакција ја имав кога рече дека си Јеховин Сведок + Рапер.wavemaster напиша:ne znam dali ste procitale ama jas citav na nekade deka edno bate fotografiral nlo "letacka cinija" ama mnogu ubo se gledalo deka na strana na toa ufo pisuvalo USA ARMY e sea nekoj neka recite deka nema area 51
Дај ми ЕДЕН доказ дека вонземјани не постојат. Ако ми потенцираш повторно дека ете НЛО леталата се амерички, да те потсетам дека внатрешноста на тие летачки чинии е премала за повеќечлен екипаж, а ако имат армија од мутирани мали зелени американчиња или ги киднапирале елфовите на дедо мраз, тоа е остала прича.wavemaster напиша:ej ajnstajn sakav da kazam deka ne veruvam deka postojat nlo
a toa ako ne te cudi so USA ARMY togas ti si povrzan so niv
decko dali si svesen do kade stignala tehnologijata denovive ?????Toreador напиша:Дај ми ЕДЕН доказ дека вонземјани не постојат. Ако ми потенцираш повторно дека ете НЛО леталата се амерички, да те потсетам дека внатрешноста на тие летачки чинии е премала за повеќечлен екипаж, а ако имат армија од мутирани мали зелени американчиња или ги киднапирале елфовите на дедо мраз, тоа е остала прича.
Јас сум поврзан со армијата да. Јас сум клон на Дејвид Коперфилд и морам да го освојам светот низ илузија!
ПС Јас не сум ајнштајн. I just watch Discovery Chanel more than you do
Летачки чинии имало и во 2 светска војна, но работеле со вентилатори и служеле единствено како транспортери. Самиот концепт за анти-гравитација сеуште не е измислем за да можеме да имаме баш ОНАКВИ летечки чинии. А тоа дека не постојат вонземјани? НЕма шанси. Тоа би го рекол човек кој се плаши од Марсовци и негово киднапирање од нивна страна.wavemaster напиша:decko dali si svesen do kade stignala tehnologijata denovive ?????
jas gledam edena druga programa Explorer i tamu kazvat deka usa imala letacki cinii bez coek vnatre pred 20 godini samo so ne mozea da gi kontroliraat mnogu ubo a za 2006 prajme muabet ustvari 2005 bese vesta so USA ARMY-to vo ufo
Хакер што влегол во компјутерите на НАСА тврди дека постои анти-гравитација. А обично по 100 години ги чуваат тајните во НАСА така да...Toreador напиша:Летачки чинии имало и во 2 светска војна, но работеле со вентилатори и служеле единствено како транспортери. Самиот концепт за анти-гравитација сеуште не е измислем за да можеме да имаме баш ОНАКВИ летечки чинии. А тоа дека не постојат вонземјани? НЕма шанси. Тоа би го рекол човек кој се плаши од Марсовци и негово киднапирање од нивна страна.
BoOoOOoOo....im a maaaartian....fear my gorgon gaaaaaze!
Уше бољи. Добро за него. Ама признавам бело на видело. Т.е. дај ми доказ дека дошол до тој заклучок, пошо и јас разбрав дека некој хакер влегол во компјутерот на буш и открил дека овој имал слики од голи мужи.IGI напиша:Хакер што влегол во компјутерите на НАСА тврди дека постои анти-гравитација. А обично по 100 години ги чуваат тајните во НАСА така да...
Пер, у случај ако не си знаел, еве да ти напраам рефреш. Дали знаеш дека и балканов е една од нај нло активни предели во целиот свет? Се сеќаам кога бев копиљ имаше две документарки за НЛО во Македонија. А за тоа дека само во америка се шетаат, се лажеш. ЕПТЕНwavemaster напиша:ako ima zosto samo vo amerika "setaat"
jas da ti napram update peder,Toreador напиша:Пер, у случај ако не си знаел, еве да ти напраам рефреш. Дали знаеш дека и балканов е една од нај нло активни предели во целиот свет? Се сеќаам кога бев копиљ имаше две документарки за НЛО во Македонија. А за тоа дека само во америка се шетаат, се лажеш. ЕПТЕН