Потполно си во право.Од 1.000 грешки во враќањето на кусурот, јас сум убеден дека 997 се ненамерни. Затоа проверувајте си го кусурот и нема да имате никаков проблем, без разлика дали грешката била ненамерна или случајна.
Мене ми се случи во неделата, во Тинекс во Битола. Се работеше за 4 денари, а и веќе бев заминат, па ми беше мака да се враќам, инаку ќе имаше циркузи. Не за друго, од инает.Во Тинекс имаа други трикови порано, од типот на една цена на рафт а друга на каса. На пример гледаш дека на рафт е 56 денари а ти наплаќа после 60 денари.
Татко ми во земја ќе ги набиеше неколку пати пробаа на ваква финта да го украдат на купени голем број пијалоци ама изгледа опаметени се зошто одамна немам начекано вакво нешто да се случи повторно.
Сега изгледа во други Тинекси ја работат таа ‘процедура‘Во Тинекс имаа други трикови порано, од типот на една цена на рафт а друга на каса. На пример гледаш дека на рафт е 56 денари а ти наплаќа после 60 денари.
Татко ми во земја ќе ги набиеше неколку пати пробаа на ваква финта да го украдат на купени голем број пијалоци ама изгледа опаметени се зошто одамна немам начекано вакво нешто да се случи повторно.
Еееее сум крадел и јас од каса....ама Робин Худ стил, не од муштериите туку од газдите, мме капиталистичко!!!
Заш бе да не го крадиш газдата? Некое копиле преку ноќ ми станал "газда" и сега ај мене душата ќе ми ја вади за 400 денари,(демек тој е нешто повеќе од мене) а остај то што тој во една вечер прави по 200 илјади минимум. Па уште тој ќе ти кажува ова вака било не така било а кутриот појма си нема, незнае ајнцирон како се држи ќе ми кажвел како да го носам. А да е некој фер газда, што нема на секое да ми нагласува дека тој е газдата и дека е напаметен и бла бла бла, може да се поштеди од такви инциденти .