Идам у Аптека и викам дај ми лента парацетамол,лента Ц витамин и една кутија медицински јаглен.Девојчево ги пика у кеса и ми вика 475 денари.Викам зашто толку,колку пари е јагленот? А оваа мислејки дека иам температура или незнам шо си мислеше па ај ке ме коља,вика јагленот е 180 денари,викам без него и куца таму нешто штрака вика 89денари.Викам абе не ти е срам што пробуеш да ме украдеш? Ама ја не,грешка нешто овде...
У тинекс на каса пуна количка оваа само куца ја пикам по кеси и на крај откако платив стално глеам сметка и шо ке видам,5 пати куцана газоза од 1,5л и тоа не едно по друго него помеѓу 5-6 артикли да не се примети а ја земав 2.
У Веро кај фрижидерите,викам од оваа салама толку,сече ја пакува и на налепницата глеам цена 120 денара место 90,а стално зимам од истата салама иста грамажа и знам колку е цената. Искуцала друга салама поскапа.Или највеќе ме нервира,викам 200 грама,сече до кај 170г става на вага и досечуе уште и ги праи 230 грама и вика може? демек и отишло несакајки.Е сеа коа сум расположен ги враќам а коа ме мрзи викам ај ок.Мрзам шо се праат мутави.