Влатко Лозановски

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
За однос и погоре пишав дека се согласувам дека нема и дека треба да поработи на тоа поле.

За тоа дали е талентиран, ќе морам да те демантирам. Не е талентот само во текстот, музиката и аранжманот. Треба сето тоа да знаеш да го отпееш т.е. да имаш дарба/талент за изведба, што Влатко и те како го има.

И мислам дека со таков глас може да се пробие на балкнската сцена и да биде доста успешен. :)

:helou:
Друже не е гласот пресудниот дел мораш да сфатиш, за да бидеш пејач, а особено успешен треба многу повеќе од тоа.

Ке ти најдам илјада луѓе во државава што имаат подобар глас од Влатче ама не се успешни пејачи. Иди само во Шутка ке најдеш 100 имитатори на Тоше со буквално ист глас, па и нив им следува кариера добра?

Ке ти најдам професионалци луѓе кои што можат да емитираат гласови и пеења па и нив ли им следува кариера?

Влатче може да биде ѕвезда кажав погоре само кај која публика, и може да стигне максимум до нивото на Марјан Стојановски и Џокси.

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Друже не е гласот пресудниот дел мораш да сфатиш, за да бидеш пејач, а особено успешен треба многу повеќе од тоа.

Ке ти најдам илјада луѓе во државава што имаат подобар глас од Влатче ама не се успешни пејачи. Иди само во Шутка ке најдеш 100 имитатори на Тоше со буквално ист глас, па и нив им следува кариера добра?

Ке ти најдам професионалци луѓе кои што можат да емитираат гласови и пеења па и нив ли им следува кариера?

Влатче може да биде ѕвезда кажав погоре само кај која публика, и може да стигне максимум до нивото на Марјан Стојановски и Џокси.
Е сеа се усра. :)

Човекот како прво се прослави со тоа што беше добар имитатор. После тоа Ерик Фокс го забележа и го прими под своја закрила. Му најде текстописци, аранжери и се останато што е потребно за да прави хитови.
Во декешно време никој не гледа кој ти ги пишува песните и музиката. Се повеќе се гледа гласот на изведувачот.
И те молам не го споредувај со Маријан Стојановски (сељачиште невидено) кој што не е пејач и Џокси кој според мене пред се е водител иако убаво пее. :)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305

ко џокси тешко , барем човекот има еден евергрин позади него

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880

Човекот како прво се прослави со тоа што беше добар имитатор. После тоа Ерик Фокс го забележа и го прими под своја закрила. Му најде текстописци, аранжери и се останато што е потребно за да прави хитови.
Во декешно време никој не гледа кој ти ги пишува песните и музиката. Се повеќе се гледа гласот на изведувачот.
И те молам не го споредувај со Маријан Стојановски (сељачиште невидено) кој што не е пејач и Џокси кој според мене пред се е водител иако убаво пее. :)
аоо човече ти појма немаш за Влатко дај плис не пишувај повеќе

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
аоо човече ти појма немаш за Влатко дај плис не пишувај повеќе
Епа океј ај изнеси ни ја неговата биографија. Јас гледам дека младичот убаво пее и го бранам, а сеа тоа шо не знам баш точно кога почнал и каде тоа е друго. :)

^Capo^

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285

Оф море незнам дали е залудно повеќе да се објаснувам со тебе...
Кои хитови бе алоо? 3 песни дали има вкупно!

На нашава музичка сцена каде што за жал Драганче од Лескоец и Коста Бургов се едни од најпознатите и најоригинални ликови многу е тешко да направиш хит.

Мачо барем знае да се облече, овој Робин худов само за смеење е.

Антихаризматичен лик дефинитивно!

Погледни го бре како копира бе не ми се верува....сите движења, интонацијата, акцентот уште крушевски ц ц ц

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880

На нашава музичка сцена каде што за жал Драганче од Лескоец и Коста Бургов се едни од најпознатите и најоригинални ликови многу е тешко да направиш хит.

смешен си ми
Влатко добива комплименти од сите стилисти
сите песни досега што ги направи му се хитови
и мислам дека поназад пишав праче до вас што ви смета

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116

Има 5 песни ако не се лажам и сите тие се вртат по радио станиците кои преферираат македонска музика. Дел од нив се најдоа и на радио Антена5.

Драганче и Бургов се андерграунд :))). Они не спаѓаат во комерцијала.

А за облеката не коментирам пошо не сум го заприметил. :)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Епа океј ај изнеси ни ја неговата биографија. Јас гледам дека младичот убаво пее и го бранам, а сеа тоа шо не знам баш точно кога почнал и каде тоа е друго. :)

гледам дека го браниш го ценам тоа
како прво не беше откриен од ерик фокс
како второ почна по кафичиве ваму не имитирајќи никого кој го слушал знае
понатаму почнаа да го плукаат разни лица и медиуми на кои им смета и со тоа почнаа да влијаат( а многу влијаат медуимите пред некој ден се уверив во тоа) на тие што не го познаваат па сега немаат друга работа и тропаат по форуми колку да си кажат нешто

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
понатаму почнаа да го плукаат разни лица и медиуми на кои им смета и со тоа почнаа да влијаат( а многу влијаат медуимите пред некој ден се уверив во тоа) на тие што не го познаваат па сега немаат друга работа и тропаат по форуми колку да си кажат нешто
Абе ок во врска со Ерик грешно се изразив. Сакав да кажам дека Влатко се прослави со Мак Ѕвезди, а Ерик во право време улета како негов менаџер и од младичов направи фаца. :)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880

Погледни го бре како копира бе не ми се верува....сите движења, интонацијата, акцентот уште крушевски ц ц ц
ништо не е исто
потполно различно
и не е крушевски туку Кичевски а тие се слични
не се прај сосила

^Capo^

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Оооо ти си му личен менаџер или што е работа?:) Трагедија си да ти го плеснам еве вака у фаца...

Па уште имаш лице да се појавиш и да кажеш дека тоа на Мак ѕвезди со сите испеани песни од Тоше не беше бламажа?

Незнам што е полошо, што самиот си во заблуда или што се глупираш и ебеш народ у здрав мозок.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Оооо ти си му личен менаџер или што е работа?:) Трагедија си да ти го плеснам еве вака у фаца...

Па уште имаш лице да се појавиш и да кажеш дека тоа на Мак ѕвезди со сите испеани песни од Тоше не беше бламажа?

Незнам што е полошо, што самиот си во заблуда или што се глупираш и ебеш народ у здрав мозок.
оа за трагедијата самиот си се опишуваш
низок удар друже
имам лице не пееше само песни од тоше
не сум во заблуда не се глупирам го кажувам тоа што го знам многу подобро и подолго од тебе

и за крај
што толку ако ти смета Влатко му ја популаризираш темата?
туку и ти ја отвори :pos2:

^Capo^

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
оа за трагедијата самиот си се опишуваш
низок удар друже
имам лице не пееше само песни од тоше
не сум во заблуда не се глупирам го кажувам тоа што го знам многу подобро и подолго од тебе

и за крај
што толку ако ти смета Влатко му ја популаризираш темата?
туку и ти ја отвори :pos2:
Аааа темава и негова е? Ја поседува он викаш а?

Влатче еве јас јавно ти се извинувам, ИЗВИНИ што си таков шупак:)

Еве ти ја последната реплика од мене, да ми сметаат такви мочковци што преку ден стануваат фаци во државава, ми смета што цела држава има изместени морални и етички и музички вредности и се деградираат и бламираат со вакви шупаци а вистински таленти кои што вредат нешто во државава скапуваат.
Ме нервираат извикани ѕвезди како Калиопи, ме нервираат Елвир Мекич пекинезерот и компанија, затоа што им ги перат мозоците на простата маса во државава (али јебига неможам да им судам) незнаат ни они што е музика.

...во секој Македонец музиката е запишана во неговата ДНК, тоа е дел од нашата историја и нашиот фолклор, ама ова сега што е е живо ебано срање од кое што ми се повраќа.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Аааа темава и негова е? Ја поседува он викаш а?

Влатче еве јас јавно ти се извинувам, ИЗВИНИ што си таков шупак:)

Еве ти ја последната реплика од мене, да ми сметаат такви мочковци што преку ден стануваат фаци во државава, ми смета што цела држава има изместени морални и етички и музички вредности и се деградираат и бламираат со вакви шупаци а вистински таленти кои што вредат нешто во државава скапуваат.
Ме нервираат извикани ѕвезди како Калиопи, ме нервираат Елвир Мекич пекинезерот и компанија, затоа што им ги перат мозоците на простата маса во државава (али јебига неможам да им судам) незнаат ни они што е музика.

...во секој Македонец музиката е запишана во неговата ДНК, тоа е дел од нашата историја и нашиот фолклор, ама ова сега што е е живо ебано срање од кое што ми се повраќа.
еве и последна реплика од мене не планирам ништо да ти докажувам нити да ти сменам мислење твое си , а и имам попаметна работа
не ја поседува тој темата ти ја отвори да него
го популаризираш
гајле ми е дали ти сметаат и кој и како тоа си го кажа уште на почеток, али не очекуваше дека ќе има толку многу кои го поддржуваат
толку од мене

Kajgana Shop

На врв Bottom