Aj sega ne go zajaduvajte covekot, ova ABC si kazuva mnogu zanimlivi raboti , ama na pogresen nacin...no toa e stara nasa bolka. Nedostatok na site nivoa na nastavnite programi , kade nema ni edna minuta obuka kako da go kazes toa sto sakas da go kazes ( ili da go napises) Zatoa koga ona TV reporterite zapiraat nekogo 90% od zaprasanite , odgovaraat kako smotani .
No ne mi bese toa zborot. Fakt e deka VLADAVA na Gruevski prodava veter. Proba i da raboti nesto , no pretezno prodava veter i PR kampanja, koja e epten bez fantazija.
Besplaten Internet...nema takvo nesto realno zemeno , no postoenjeto na besplatna konekcija ( pri koja so go plakas impulsot...debelo...) e sepak samo slatko samozalazuvanje. Od druga strana vladata nema maili so ime i prezime na minister ili slicno i besplatni broevi , na koi ljubezen operator ke te soslusa ili "ministerot" ke ti vrati mail poraka......
Besplatni lekarski pregledi???
!! Pogolema hipokrizija zdravje.....ke ti izmerat pritisok,seker , no toa veke masovno go ima okolu i po doma , zatoa verojatno ke te posovetuvaat kako najbezbolno da umres??
Mislam kako elegantno da se upucas ...za da ne pravis mnogu samata......
Od druga strana postojano se slusa , ko za vremenska prognoza se izvestaite: deka nema konci i ostanata za operacii, deka nema mnooogu bitni lekovi duri ni za deca......deka ogromen broj gragjani nemaat dostap do nekakvo lecenje...
Posle doaga....neverojatniot porast na "nesto" so ekonomijata ..iako na nikogo uste ne mu e jasno sto toa porasnalo....za EU i NATO prikaznite da ne zboruvame ..si ostanaa ko sapunska TV serija...so loso scenario i nikakvi glumci...
I ne mi skokajte sega....jas bev eden od mnoogute zainteresiran mladiov boxer da vleze vo ring, ama momcevo se nesto samo skakuta okolu ringot i veke skoro godina nikako da vleze barem vo klinc, a veke mi e podumoren....bajagi...
Me potseka na ona antologiskoto od Ljubco na plostad koga narod trgna na Sobranie: Ke vlezeme li...pustete me da vlezeme, ajde da vlezeme ...ke vlezeme li ili ne....
!!! Komedija Makedonska...
A Bugarskiot pasos????, ako navistina go ima
.....Bugaraski krt na forumov????
!!!
Se biduva.....