Влада на Македонија

Член од
12 март 2009
Мислења
20.953
Поени од реакции
17.208
Малото ердоганче од Муртино ургирало и договарало судски одлуки Јасна Мандиќ да не оди во затворски притвор.

Мора да бил хипнотизиран од мрачните сили на бившиот режим, инаку нема друго објаснување зошто еден демократ, борец против режим, би правел вакви режимски работи, како судот да е негова приватна своина.

Излегоа нови пораки, Заев за Мандиќ од 1ТВ: Нема да оди во притвор
па сега кога Кичееец, Јанева и Боки 13 ОНЛИНЕ служат затвор, ај и таа исто....
И после ќе кажува СЕКОЈ ШТОго прекршил законот ќе биде санкциониран...
Каква казна е домашен притвор кога сите не ставааа во домашен притвор поради К19...

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.990
Поени од реакции
41.445
Тие што 8 месеци не почитуваа никакви препораки од Министерство за Здравство, што си се шетаа за време не полициски час, си седеа по чајџилници додека полицијата со ротационо проаѓаше, си идеа на гости за ифтар и беа главните виновници за овој бран што се дешава денес, добија од владата пола милион евра за справување со Ковид кризата, ден одкако му беше вратена дрогата на Заев дома.

Тие што почитуваа све добија едно лижавче да си го лижат по цел ден. Толку треба да се знае за нашата држава која ги казнува тие што почитуваат закони, а ги наградува тие што ги прекршуваат. За дрогата на Заев не ми се ни збори, си плати дечкото рекет со наши пари. И после ќе сме си иделе од тука...

Ааа да и да се надоврзам на ова.

Една слика која ја опишува економската придобивка на државата од о.Арачиново.

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.337
Поени од реакции
15.508
Некои на ФБ шпекулираат дека ,,земачот,, на робата е никој друг него сопругот на градоначалничката, која патем не е од Дуи туку е од СДС

кој знае што се случува.....

Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
500 000 евра државна помош за Арачиново баш сега.
Арачниово кога сакаат си ја рекетираат државата, а па овие со државни пари си ја откупија марихуаната. :icon_lol:

The Truman Show ни е цела држава дефинитивно, нема друго објаснување.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.380
Поени од реакции
21.904
500 000 евра државна помош за Арачиново баш сега.
Арачниово кога сакаат си ја рекетираат државата, а па овие со државни пари си ја откупија марихуаната. :icon_lol:

The Truman Show ни е цела држава дефинитивно, нема друго објаснување.
Наместо Арачиново да ѝ плаќа данок на државава, државава му плаќа данок на Арачиново. :D

Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
Наместо Арачиново да ѝ плаќа данок на државава, државава му плаќа данок на Арачиново. :D
Сеа Грчец пошто се заратени со Харачин да не се покуси тие ќе бараат 1 000 000.

Член од
6 април 2007
Мислења
1.095
Поени од реакции
443
Sho predupreduva kvachkata koga dadoa amin na Ilirida so nivnoto veto...
Автоматски споено мислење:

Bog znae kolku toa ke se zloupotrebuva pri glasanje.
Озбилно толку си неписмена што не ги разликуваш и сите ти се исти? :pos:

Reality check:
Захарова - руски министер
Захариева - бугарски министер

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.017
За Струмичката болница ДОНАЦИЈА едно половно возило за брза помош.
За Арачиново подарок од пола милион евра! .....РЕПУБЛИКА СЕВЕРНО МУРТИНСКА ПРАШУМА

Член од
25 јануари 2011
Мислења
505
Поени од реакции
216
За Струмичката болница ДОНАЦИЈА едно половно возило за брза помош.
За Арачиново подарок од пола милион евра! .....РЕПУБЛИКА СЕВЕРНО МУРТИНСКА ПРАШУМА
И кој ви е виновен, дека сте до тоа дередже...нели сте многу пометни. Нема да се зачудам ако Албанец е следваштија ви премиер. Да чува Господ!

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.506
Поени од реакции
31.089
Озбилно толку си неписмена што не ги разликуваш и сите ти се исти? :pos:

Reality check:
Захарова - руски министер
Захариева - бугарски министер

Da so cetvrto sum.
Автоматски споено мислење:

И кој ви е виновен, дека сте до тоа дередже...нели сте многу пометни. Нема да се зачудам ако Албанец е следваштија ви премиер. Да чува Господ!
Za toa sme blagodarni na nasite partneri NATO i nasiot vecen najdobar prijatel USA. Ako ne bea oni nemase zlatniot ramkoven da se potpise.

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.017
Па практично и сега е Албанец премиер.....само во сенка. Бидете вие среќни во Бугарија што ги немате Албанците! За таа работа, искрено ви завидувам.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.628
Поени од реакции
5.277
Па практично и сега е Албанец премиер.....само во сенка. Бидете вие среќни во Бугарија што ги немате Албанците! За таа работа, искрено ви завидувам.
Оди бе друже во Бугарија, ете многу лесно ви е да земете бугарски пасоши.

Член од
6 април 2007
Мислења
1.095
Поени од реакции
443
Hahahahkakonegirazlikuvasdvetezenisodvemnoguslicnipreziminjalolol
Беше пуштен линк секоj слободно да прочита за што се работи. Мора малце мозок да се има пред да се збори на памет. Jбг, такво е нивото во просек, ќе речеш поглупиот дел на македонската популациjа се има собрано овде цело време да тресе зелени за резил невиден.

Наздравjе данок етнички мир Арачиново со среќа да троши.

Последно уредено:
Член од
15 февруари 2019
Мислења
1.085
Поени од реакции
4.144
Остај можеше и полошо да биде бар укинаа радиодифузна и екстерно

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.017
Оди бе друже во Бугарија, ете многу лесно ви е да земете бугарски пасоши.
Слушај Пуно да ти кажам нешто. Еден Македонски политичар имаше прекрасна идеја да се подели државава. Штета не се оствари.
Утре да има референдум дали да ја поделиме државата чисто етнички јас, а и многу останати ќе гласаме за поделба. Вие во вашиот дел кршете глава, што сакате правете....но во нашиот дел влез ни со виза.
Исто....да има референдум да се спои нашиот Македонски дел со Бугарија повторно би гласал ДА.....вие Албанците ќе станете наше минато засекогаш.

Kajgana Shop

На врв Bottom