Влада на Македонија

Член од
12 март 2009
Мислења
20.953
Поени од реакции
17.208
се влажни соништа дека ова што ликто го предложил со давањето на БГ државјанства:
со кој ќе се врати државјанството на сите наследници на поданиците на Кралството Бугарија од 09.09. 1944 година или до референдумот, кога нашето Кралство незаконски е направено комунистичка република. Мислам дека со еден чин треба да го намалиме овој проблем еднаш засекогаш и да го решиме ова прашање засекогаш со прекинување на сите шпекулации. Мислам дека ќе биде корисно и знам дека ќе биде корисно“, додаде Џамбаски.

Само се шепурат Бугарите и си играат циркус.
рано им текна, многумина од тие од 1944 веќе земаа државјанство на гробишта...

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.380
Поени од реакции
21.904
Малото ердоганче од Муртино ургирало и договарало судски одлуки Јасна Мандиќ да не оди во затворски притвор.

Мора да бил хипнотизиран од мрачните сили на бившиот режим, инаку нема друго објаснување зошто еден демократ, борец против режим, би правел вакви режимски работи, како судот да е негова приватна своина.

Излегоа нови пораки, Заев за Мандиќ од 1ТВ: Нема да оди во притвор
На денешното рочиште за случајот „Меѓународен сојуз” се читаа вибер комуникации од Јасна Мандиќ како директор на 1ТВ и Зоран Башановиќ, советник на Зоран Заев.

Полициските службеници биле во домот на Јасна Мандиќ, при што побарала ургенција кај Заев преку Башановиќ, на што Башановиќ побарал помош за Мандиќ директно од Зоран Заев. На тоа Заев вели „Јас ќе замолам во ЈО и Суд да доделат полесна мерка, да не биде затвор”, при што вели дека ќе провери што е работата.

Веднаш потоа, му пишува на Башановиќ „Другар, има докази за Јасна ми кажуваат. Но ќе се обидам да не е притвор”, за на крај да му се обрати со порака „Нема да оди во притвор”, при што Мандиќ тогаш не отиде во затворска ќелија, туку доби полесна мерка, домашен притвор.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.337
Поени од реакции
15.508
Сопругот на директорката на ПИОМ(не е докажано дека и е маж) средува предмети, брка новинари воспоставува ред.....

а не е вработен таму

ПС.не, Грујо нека не се враќа...не му е простено, барем од мене

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.748
Поени од реакции
27.752
брка новинари воспоставува ред.....
Да да еве гледам скроз е избркан новинаров, уште малку у плакар да им влезеше.
Овој е истиов шо го замараше Апасиев. Пак истото „кој сте вие“ хахахаха.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.337
Поени од реакции
15.508
Да да еве гледам скроз е избркан новинаров, уште малку у плакар да им влезеше.
Овој е истиов шо го замараше Апасиев. Пак истото „кој сте вие“ хахахаха.
искрено сум читал за него како бестрашен новинар.....но скоро никогаш не сум го гледал на Тв

па и незнам дали излегува на Тв или е новинар-портал...појма немам, но знам дека е звучно име

за некого
Автоматски споено мислење:

Најискрено.....сите некогаш сме ја кажале фразата ,,дали има слободна соба во Бардовци,,....но ова мислам дека примерок како за во учебник.....:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Последно уредено:
M

Macedon1um

Гостин
Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.337
Поени од реакции
15.508

Арачиновци > :pusigo: < Заев
Ви мене ќе ми ја вратите ,,робата,,......јас вас ќе ви платам со буџетски пари....:cool:

D

Deleted member 12196

Гостин

Овие пари се за (до)обука на 300 пилоти.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.886
Поени од реакции
10.419
Позитива е што кога и да ти дојде налив на носталгија, отвораш МК интернет простор, читаш ваква вест и ти доаѓа ко ладна вода во и шамар во едно...седи си таму кај што си, не се глупирај. За останатите што сте заглавени таму во пародијава, сочувство...јака ви душа.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.953
Поени од реакции
17.208

мора да ги помогне бидејќи утврдено е дека албанците, посебно тие од Арачиново слабо или никако добиваат пари од Мој ДДВ :cool: , а тоа значи и дека локалната самоуправа не добива ДДВ:confused:

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.380
Поени од реакции
21.904
За коментари на Фејсбук против полицијата и Спасовски, си заработиле две пријави и две години условно. :icon_lol:

Така им треба, кај смее да зборат лоши работи за премиерот и Спасовски, луѓе кои газот го даваат за доброто на државата.

Kajgana Shop

На врв Bottom