Ви треба драјвер? Побарајте тука.

sveto4aki2

РОДИТЕЛ
Член од
17 јануари 2009
Мислења
268
Поени од реакции
37
Uspeav instalirav ama ne e AMD 6490 HD kako vo ponudata tuku AMD Radeon HD 6400M Series (HP),,,,,,Celo vreme ke se instalira pa na restart se gubi ama taka nekolku pati i mi ja prifati......Fala sepak.Bidi mi pozdraven

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Ми треба драјвер за Linksys WUSB54GC USB Adapter, на страната на производителот го најдов овој

http://support.linksys.com/en-eu/support/adapters/WUSB54GC

Кај downloads полето има select hardware version чекор. Како да знам која верзија на хардвер го има USB-во? Ми треба за Win 7.

Или па ако имате драјвер готов за ова усб што работи на овој ОС, уште поубаво.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Ми треба драјвер за Linksys WUSB54GC USB Adapter, на страната на производителот го најдов овој

http://support.linksys.com/en-eu/support/adapters/WUSB54GC

Кај downloads полето има select hardware version чекор. Како да знам која верзија на хардвер го има USB-во? Ми треба за Win 7.

Или па ако имате драјвер готов за ова усб што работи на овој ОС, уште поубаво.
http://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/12567/
OS Support: Windows XP/Vista Чим работи на Vista тогаш работи и на 7 без гајле

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Го форматирав компјутерот , инсталирав Windows 7 , имам еден проблем , звук немам , имам проблем ваљда со драјверот ,
кај мене е вака ,
, и кога ќе ја ставам стрелката над иконата за звук ми пишува , no audio output device is installed . Е сега во device manager се е инсталирано го наоѓа драјверот , а кога ќе го уклучам доле тоа sound у playback ништо нема , пробав и со драјвер realtek audio , џабе е ништо не помага .
Некоја помош , некој да не го имал овој проблем ?

Член од
24 јули 2011
Мислења
34
Поени од реакции
4
Го форматирав компјутерот , инсталирав Windows 7 , имам еден проблем , звук немам , имам проблем ваљда со драјверот ,
кај мене е вака ,
, и кога ќе ја ставам стрелката над иконата за звук ми пишува , no audio output device is installed . Е сега во device manager се е инсталирано го наоѓа драјверот , а кога ќе го уклучам доле тоа sound у playback ништо нема , пробав и со драјвер realtek audio , џабе е ништо не помага .
go resi problemot ?

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.650
Поени од реакции
7.492
кај мене е вака ,
1.Prvo ovde klik na Properties
2.Pa ovde vo Details izberi Hardware IDs od listata
3. Copy(Ctrl+C) na prvoto selektirano vo "Value" listata
4.Pastiraj go ovde kopiranoto

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
кај мене е вака ,
Немаш ставено драјвер.Прво види кој драјвер ти треба па симни го он нет и инстал.После рестарт и толку. :)

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
1.Prvo ovde klik na Properties
2.Pa ovde vo Details izberi Hardware IDs od listata
3. Copy(Ctrl+C) na prvoto selektirano vo "Value" listata
4.Pastiraj go ovde kopiranoto
Има две такви , првото е
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1106&DEV_4397&SUBSYS_18490397&REV_1000