sveto4aki2
РОДИТЕЛ
- Член од
- 17 јануари 2009
- Мислења
- 268
- Поени од реакции
- 37
sum probal tuka ama za graficka nema za WINDOWS 7 ULTIMATE 64bitОвде кликаш на Drivers & Software(zelenoto), и пиши HP4530s LW84AEA#ABB три модели искачаат.
sum probal tuka ama za graficka nema za WINDOWS 7 ULTIMATE 64bitОвде кликаш на Drivers & Software(zelenoto), и пиши HP4530s LW84AEA#ABB три модели искачаат.
Pa nema za Ultimate ama ima za PRO 64bitna, sejm shit e toa drajver e i za Vista da e ke fati.sum probal tuka ama za graficka nema za WINDOWS 7 ULTIMATE 64bit
http://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/12567/Ми треба драјвер за Linksys WUSB54GC USB Adapter, на страната на производителот го најдов овој
http://support.linksys.com/en-eu/support/adapters/WUSB54GC
Кај downloads полето има select hardware version чекор. Како да знам која верзија на хардвер го има USB-во? Ми треба за Win 7.
Или па ако имате драјвер готов за ова усб што работи на овој ОС, уште поубаво.
Види тука.Милам дека е овој драјверот кажи ако треба уште нешто.HP Basic Starter Camera драјвер за ХП ?
go resi problemot ?Го форматирав компјутерот , инсталирав Windows 7 , имам еден проблем , звук немам , имам проблем ваљда со драјверот ,
кај мене е вака ,, и кога ќе ја ставам стрелката над иконата за звук ми пишува , no audio output device is installed . Е сега во device manager се е инсталирано го наоѓа драјверот , а кога ќе го уклучам доле тоа sound у playback ништо нема , пробав и со драјвер realtek audio , џабе е ништо не помага .
Некоја помош , некој да не го имал овој проблем ?
1.Prvo ovde klik na PropertiesГо форматирав компјутерот , инсталирав Windows 7 , имам еден проблем , звук немам , имам проблем ваљда со драјверот ,
кај мене е вака ,, и кога ќе ја ставам стрелката над иконата за звук ми пишува , no audio output device is installed . Е сега во device manager се е инсталирано го наоѓа драјверот , а кога ќе го уклучам доле тоа sound у playback ништо нема , пробав и со драјвер realtek audio , џабе е ништо не помага .
Немаш ставено драјвер.Прво види кој драјвер ти треба па симни го он нет и инстал.После рестарт и толку.Го форматирав компјутерот , инсталирав Windows 7 , имам еден проблем , звук немам , имам проблем ваљда со драјверот ,
Има две такви , првото е
Treba da e ovoj tuka:Има две такви , првото е
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1106&DEV_4397&SUBSYS_18490397&REV_1000
а второто е
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1106&DEV_4397&SUBSYS_18490397