Ви треба драјвер? Побарајте тука.

• Креатор на темата Креатор на темата MkForces
  • Време на започнување Време на започнување
Uspeav instalirav ama ne e AMD 6490 HD kako vo ponudata tuku AMD Radeon HD 6400M Series (HP),,,,,,Celo vreme ke se instalira pa na restart se gubi ama taka nekolku pati i mi ja prifati......Fala sepak.Bidi mi pozdraven

Ми треба драјвер за Linksys WUSB54GC USB Adapter, на страната на производителот го најдов овој

http://support.linksys.com/en-eu/support/adapters/WUSB54GC

Кај downloads полето има select hardware version чекор. Како да знам која верзија на хардвер го има USB-во? Ми треба за Win 7.

Или па ако имате драјвер готов за ова усб што работи на овој ОС, уште поубаво.

Ми треба драјвер за Linksys WUSB54GC USB Adapter, на страната на производителот го најдов овој

http://support.linksys.com/en-eu/support/adapters/WUSB54GC

Кај downloads полето има select hardware version чекор. Како да знам која верзија на хардвер го има USB-во? Ми треба за Win 7.

Или па ако имате драјвер готов за ова усб што работи на овој ОС, уште поубаво.
http://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/12567/
OS Support: Windows XP/Vista Чим работи на Vista тогаш работи и на 7 без гајле

Го форматирав компјутерот , инсталирав Windows 7 , имам еден проблем , звук немам , имам проблем ваљда со драјверот ,
кај мене е вака ,
c01954539.gif
, и кога ќе ја ставам стрелката над иконата за звук ми пишува , no audio output device is installed . Е сега во device manager се е инсталирано го наоѓа драјверот , а кога ќе го уклучам доле тоа sound у playback ништо нема , пробав и со драјвер realtek audio , џабе е ништо не помага .
Некоја помош , некој да не го имал овој проблем ?

Го форматирав компјутерот , инсталирав Windows 7 , имам еден проблем , звук немам , имам проблем ваљда со драјверот ,
кај мене е вака ,
c01954539.gif
, и кога ќе ја ставам стрелката над иконата за звук ми пишува , no audio output device is installed . Е сега во device manager се е инсталирано го наоѓа драјверот , а кога ќе го уклучам доле тоа sound у playback ништо нема , пробав и со драјвер realtek audio , џабе е ништо не помага .
go resi problemot ?

кај мене е вака ,
c01954539.gif
1.Prvo ovde klik na Properties
2.Pa ovde vo Details izberi Hardware IDs od listata
3. Copy(Ctrl+C) na prvoto selektirano vo "Value" listata
4.Pastiraj go ovde kopiranoto

кај мене е вака ,
c01954539.gif

Немаш ставено драјвер.Прво види кој драјвер ти треба па симни го он нет и инстал.После рестарт и толку. :)

Има две такви , првото е
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1106&DEV_4397&SUBSYS_18490397&REV_1000
а второто е
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1106&DEV_4397&SUBSYS_18490397

И после како знаеш што драјвер е тоа.Таму во Value има разни бројки и букви. :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom