Лее аманте бе не бидете вакви. Крцнало нешто и одма дух. Па кревет е, тоа му е работа, да крцка мајкуму стара. 50% од постовиве овдека се за крцкање на кревет или за двомилиметарско мрдање на маус. Дај оладите малу.Znachi vaka nz dali e nesh strashno ili ne , ama nekogash krevetov krcka samiot sho mi e vo dnevnava :OSe si mislam deka e poradi toa ako sedni nekoj i posle nekoe vreme samiot krcka od toa tuka sho sedel nekoj i mestoto...
ne rekov deka e duh ama sekogash krcka sekoj den ... i ne mozhi da e glushec krevetov ne edrven ..Лее аманте бе не бидете вакви. Крцнало нешто и одма дух. Па кревет е, тоа му е работа, да крцка мајкуму стара. 50% од постовиве овдека се за крцкање на кревет или за двомилиметарско мрдање на маус. Дај оладите малу.
И сеа тоа заслужува да биде у темата за натприродни работи? Некои работи крцкаат сами од себе, прифатете го тоа. Мене компјутерот пред три години ми крцкаше, фрижидерот цел живот крцка али јбг се дешава. Нема тука ништо натприродно. И цревата ти кркорат па никому ништо нели?ne rekov deka e duh ama sekogash krcka sekoj den ... i ne mozhi da e glushec krevetov ne edrven ..
Кога сме веќе тука..јас со еден дргуар баш праев муабет и ми кажа од шо е болен таму.. и му викам.братче уше 2 недели најмногу да поживее дедоти..човеков за 2 дена умре..нема блага веза со натприродно али знаев од проста причина шо и дедо боледуеше од истата болес!Абе влае е пуно џанаци или сте трипале или некој ве гаѓал со упалач и пепељара и ви упаднал дома и и го земал златниот прстен и ставил лажен у зејтин...
--- надополнето ---
нема дежаву тоа е само понекогаш мозокот касни со регистрирање на тоа што ке го види окото и слушне увото, и си мислиш дека го имаш видено ... да го имаш но пред 4-5 секунди
а кога сме кај предвидување на некој што ке умре .... па да речеме некој има 70 години и е болен од 6 болести и сосем е нормално да предскажам дека ке умре и да погодам
Можеш да си веруваш во што сакаш, но ќе ти раскажам една случка. Кога имав 15 години, сонував еден сон. Јас и едно момче, прв пат го видов во сонот одевме по улица во Штип. Момчето од мојот сон беше облечено во една црна блуза со жолта апликација во средината и носеше ташниче (бубрег) околу половината. Со нас во сонот одеше и еден мој роднина и тој му се обрати на момчето по ИМЕ и цело време ни зборуваше во множина, т.е. како да сме пар. И тоа момче од мојот сон со мене се однесуваше многу присно, како со близок...[/COLOR]
нема дежаву тоа е само понекогаш мозокот касни со регистрирање на тоа што ке го види окото и слушне увото, и си мислиш дека го имаш видено ... да го имаш но пред 4-5 секунди