Ви се случила некоја натприродна работа?

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
Ако е дрвен може и од термити да крцка или разно разни црвчиња што го јадат дрвото
:toe:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Znachi vaka nz dali e nesh strashno ili ne , ama nekogash krevetov krcka samiot sho mi e vo dnevnava :OSe si mislam deka e poradi toa ako sedni nekoj i posle nekoe vreme samiot krcka od toa tuka sho sedel nekoj i mestoto...
Лее аманте бе не бидете вакви. Крцнало нешто и одма дух. Па кревет е, тоа му е работа, да крцка мајкуму стара. 50% од постовиве овдека се за крцкање на кревет или за двомилиметарско мрдање на маус. Дај оладите малу.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Лее аманте бе не бидете вакви. Крцнало нешто и одма дух. Па кревет е, тоа му е работа, да крцка мајкуму стара. 50% од постовиве овдека се за крцкање на кревет или за двомилиметарско мрдање на маус. Дај оладите малу.
ne rekov deka e duh ama sekogash krcka sekoj den ... i ne mozhi da e glushec krevetov ne edrven ..

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
ne rekov deka e duh ama sekogash krcka sekoj den ... i ne mozhi da e glushec krevetov ne edrven ..
И сеа тоа заслужува да биде у темата за натприродни работи? Некои работи крцкаат сами од себе, прифатете го тоа. Мене компјутерот пред три години ми крцкаше, фрижидерот цел живот крцка али јбг се дешава. Нема тука ништо натприродно. И цревата ти кркорат па никому ништо нели?

Член од
5 јули 2010
Мислења
29
Поени од реакции
5
Ајде кога правиме муабет за вакви работи и ја да ви пишам нешто околу тоа
Мене креветот еве веке неколку месеци постојано ми крцка...исти така ми крцка масата во дневната кога вчера гледам под масата сто крцка
несто како прав кога видов тоа беше иситнето дрво од масара и на масата имасе дупче од кое се слушаше крцкањето....
кога му го казав сето тоа на таткоми тој ми рече дека тоа биле најверојатно молци во дрвото од масата кои го јадат дрвото .......
и ме чуди зосто само крцкаат во мебелот направен од дрво а не и во работитекои се направени од иверка или медијапан.....

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Абе влае е пуно џанаци или сте трипале или некој ве гаѓал со упалач и пепељара и ви упаднал дома и и го земал златниот прстен и ставил лажен у зејтин...

--- надополнето ---

нема дежаву тоа е само понекогаш мозокот касни со регистрирање на тоа што ке го види окото и слушне увото, и си мислиш дека го имаш видено ... да го имаш но пред 4-5 секунди

а кога сме кај предвидување на некој што ке умре .... па да речеме некој има 70 години и е болен од 6 болести и сосем е нормално да предскажам дека ке умре и да погодам
Кога сме веќе тука..јас со еден дргуар баш праев муабет и ми кажа од шо е болен таму.. и му викам.братче уше 2 недели најмногу да поживее дедоти..човеков за 2 дена умре..нема блага веза со натприродно али знаев од проста причина шо и дедо боледуеше од истата болес!

Член од
1 октомври 2010
Мислења
58
Поени од реакции
1
Има многу такви случаеви, и можеби се вистина, можеби не, но јасискрено не верувам во такви работи.

Член од
8 јуни 2010
Мислења
158
Поени од реакции
9
Баш сега пишувам домашна и станав да го побарам телефонот го барам секаде дури и под тетратката го немаше па ете ми стига порака и оп телефонот под тетратката.
Може за вас не е ама за мене е натприродна работа.

Член од
8 јуни 2010
Мислења
38
Поени од реакции
1
До скоро не верував во вакви работи... Ама еднаш кога се враќав од град беше околу 3 часот по полноќ, ме остави другар ми со кола на 10мин. од кај мене... Немаше живо пиле на улица, ама не чувствував некој страв бидејќи не ми беше прв пат да си одам толку доцна... Одејќи по улица една стара жена со шамија излезе од еден празен плац на кој немаше ни куќа ни ништо.. Неможам да си објаснам од кај се појави, ми беше чудно ама ја занемарив... Продолжив да одам и она одеднаш го промени правецот на движење и почна директно во мене да се движи. Јас се преплашив бидејќи ми беше чудно... Се движеше со огромна брзина на кај мене што ми беше чудно како може толку стара жена така брзо да се движи... Го земав мобилниот и се преправав дека зборам со некој... Реков: "Еве сум пред тебе нели ме гледаш" (Божем некој да ме чека) Она одеднаш се сврте за да види дали некој стварно ме чека, ме заобиколи и продолжи да оди...Немаше ни 5 секунди се свртев и нејзе ја немаше... Ден денес не се ни сеќавам како сум отишла до дома од што бев преплашена...:nesvest:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Имаше една улична светилка и кога и да поминувавме со друштвото се гасеше. Ама не го свативме баш озбилно, појќе како на зафрканција :)
А сега летово си одам така дома и врата од двор се тресна наеднаш се затвори, си викам сигурно мачка или некое друго животно е бидено, но ништо не се знае :toe:

Член од
4 септември 2010
Мислења
52
Поени од реакции
0
па вака...мене ми се нема случено вакво нешто !!! А инаку некако верувма во некој паранормални работи што имаат логика !!!

T

Tetro

Гостин
Секогаш знам какво ќе биде времето за наредните 3-4 дена. Некому му е чудно, мене не. Ретко грешам.

Freedom2say

only the sky is the limit
Член од
23 август 2010
Мислења
196
Поени од реакции
229
[/COLOR]

нема дежаву тоа е само понекогаш мозокот касни со регистрирање на тоа што ке го види окото и слушне увото, и си мислиш дека го имаш видено ... да го имаш но пред 4-5 секунди
Можеш да си веруваш во што сакаш, но ќе ти раскажам една случка. Кога имав 15 години, сонував еден сон. Јас и едно момче, прв пат го видов во сонот одевме по улица во Штип. Момчето од мојот сон беше облечено во една црна блуза со жолта апликација во средината и носеше ташниче (бубрег) околу половината. Со нас во сонот одеше и еден мој роднина и тој му се обрати на момчето по ИМЕ и цело време ни зборуваше во множина, т.е. како да сме пар. И тоа момче од мојот сон со мене се однесуваше многу присно, како со близок...

Е сега, да преминам на реалноста. Мозокот може да ме лаже, ама „баба лаже, стап не лаже“. Овој чуден сон, како и многу други ми стои запишан во дневникот. Затоа и толку детално можам да ти го кажам, оти во принцип сум како научник :kesa: многу сум расеана. Јас може ќе сум го заборавела, ама хартијата памти. Момчето од сонот е мојот маж. По 3-4 години, овој сон се случи токму онака како што беше запишан. Тренерката беше моја, мажот ми беше облечен во неа и бевме на гости кај мои роднини во Штип. :smir:

cvetanovskiigor

›———————‹
Член од
6 мај 2009
Мислења
1.425
Поени од реакции
57
Ова ми се деси пред 10 мин.
Идам надвор и приметив една "ѕвезда" негде југо исток се наога не на некоја голема висина .
И чудна ми беше ми светеше у повеке бои , менуваше бои.
Нешто ми одземаше внимание и се зазјапав у нејзе и одеднаш цела слика ми се смени , нешто доживување како марихуана
ко ке се дувне малку.
А приметив и челото ме запече негде на позиција на третото око , не дека ми е прв пат ама... хахахх .
Чудно у пм.

Kajgana Shop

На врв Bottom