Витаминка vs. Агроплод

Кои производи ги конзумирате повеќе ?

• Vitaminka производите

Гласови: 116 79,5%
  • Agroplod производите

Гласови: 30 20,5%

• Вкупно гласачи
    146

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.517
Поени од реакции
8.162
Pa toa e kremot na zivotot. Takovo rulz. Ne deka Luna necini ama se znae sto e krem. Prv i edinstven
Јес да се започна со тој крем уште пред 35 години (барем на Балканот), ама Свисслион успеа и тој продукт да го расипе. Крутоста е иста но вкусот не е повеќе ист. ДЕлува како лоша копија на она што бил на времето.
Од друга страна Луна има идеална мекост и слаткаст вкус кој е неодолив. Подобрена верзија на Вита Крем.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.609
Поени од реакции
13.315
Јес да се започна со тој крем уште пред 35 години (барем на Балканот), ама Свисслион успеа и тој продукт да го расипе. Крутоста е иста но вкусот не е повеќе ист. ДЕлува како лоша копија на она што бил на времето.
Од друга страна Луна има идеална мекост и слаткаст вкус кој е неодолив. Подобрена верзија на Вита Крем.
Подобрена ?

Дај не заебајј Луна е остатокот од Витакремот
Две верзии на еурокрем прават Витаминка (едната поевтина-Луна, другата поскапа-Витакрем)

Али, на крај краева секој има разлиќен вкус.:salut:

USB

Unforgiven
Член од
11 мај 2007
Мислења
241
Поени од реакции
0
Vitaminka se znae... Kakov Agroplod !! Ustvari so e toa Agroplod :icon_eek: ? !!! :))))

Clarkii

Hold me,Thrill me,Kiss me,Kill me
Член од
13 август 2007
Мислења
252
Поени од реакции
4
Гласав за Витаминка затоа што периодот на транзиција го поминаа поуспешно од Агроплод имаат подобар менаџерски тим подобра комерција и нормално поголем и поквалитетен асортиман на производи.

КиреМали 1911

Модератор Неимар
Член од
23 јуни 2007
Мислења
1.313
Поени од реакции
223
Без размислување гласав за Агроплод... И покрај тоа што SwissLion стана доминантен сопственик на Агроплод, вработените таму се исти, машините се исти и принципот на работа е ист. Јас сум пораснат со производите на Агроплод и сметам дека имаат висок квалитет...Единствена разлика од Агроплод до SwissLion е тоа што Агроплод беше во загуба поради лош менаџерски тим, па дојде SwissLion кој многу придонесе за подигањето на стандардите и на интерната економија на оваа фабрика. Агроплод рулз:helou:

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
Vitaminka...posebno Atlantis cokoladata epten se dobri !!!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.517
Поени од реакции
8.162
Најдоф Витакрем во Веро. 80 денари е демнит, ама вреди до последен денар.
Највкусен крем.

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Витаминка. :toe:

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Порано еурокремот на тогашен Агроплод беше ммм... Сега ништо!

Гласам за Витаминка, затоа што има најдобар кечап и смоки, и плус е од мојов град!

Kajgana Shop

На врв Bottom