Витаминка vs. Агроплод

Кои производи ги конзумирате повеќе ?

• Vitaminka производите

Гласови: 116 79,5%
  • Agroplod производите

Гласови: 30 20,5%

• Вкупно гласачи
    146

!-DrIx-!

.>sBePk0o*
Член од
25 ноември 2007
Мислења
295
Поени од реакции
0
mene od sekogas mi bile poubaj proizvodite od VITAMINKA.A:smir: tatkomi porano rabotese tamu

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Агроплод, сепак од сите ресани најдобри се тие на Агроплод, иако ги расипаа :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Се знае Витаминка.ММммм смоките
П.С. не отварајте бе вакви теми ме пристрвивте сега треба да одам да си купам смоки:pos2:

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Витаминка Стоби Флипс ммммммм

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.765
Поени од реакции
1.055
Витаминка фала Богу...и шо се фативте сите само за смоките ( иако се најдобри смоки )...а кај се кечапот,мајонезот,Дафинка итн...а да не прам муабет за чоколатцата Атлантис...мх мх мх

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Agroplod Ресен е сега Swisslion Ресен колку што знам... Ги купија Swisslion и го усраа Еурокремот и Ресаните.
А пази, Swisslion целиот бизнис го направија со чкартски "Ресани", натепаа пари и ги купија оригиналните. Која иронија :)

Гласам за Vitaminka. Да беше анкетава поставена пред 2 години ќе гласав за Агроплод. :)

Делумно се согласувам со цитатов.
Не сака да плукам по Свислион, бидејќи е спонзор на Пелистер(6), но сепак... ресаната на Агроплод беше незаменлива. Јас како хардкор конзумер на овој овошно-чоколаден кекс осеќам голема разлика, пред и после влегувањето на српскиот гигант во Ресен. Слична е ситуацијата и со агрокремот и крембананите, но сепак се добри.

Значи ги конзумирам производите и на Витаминка и на Агроплод(УУ*) сепак би го дал својот глас на Витаминка.

Пораснат сум со производите на Витаминка, па затоа сум 200X100.

Витаминка има поширок спектар на производи, секој има барем еден производ на Витаминка во својот фрижидер било тоа да е кечап, мајонез, цевитана, вегета(зачин има, знам уживајте) или чоколатца Атлантис, или неизбежните Стоби флипс.

Витаминка Прилеп, 4 лајф. :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Различно имаат различни производи но последно време витаминка.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.517
Поени од реакции
8.162
Витаминка рулзз! За Луна кремот се имам карано по мсн со драга другарка (пола србинка, па викаше дека кремот од Таково, оригиналниот EUROKREM бил најдобар, а јас и викаф да проба Луна).
Потоа има уште цела палета на вкусни производи како Атлантис, Чоко Стоби Флипс...

И Агро Крем Блок не е тоа што беше.
Додека беф во војска секој ден јадеф по неколку табли агро крем, ама откако Свисслион влезе во Агроплод, сите продукти изгубија на квалитет.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
И Агро Крем Блок не е тоа што беше.
Додека беф во војска секој ден јадеф по неколку табли агро крем, ама откако Свисслион влезе во Агроплод, сите продукти изгубија на квалитет.[/quote]

tocno ova za eurokremot...ne da se oseka razlika....uffff
porano bese mnogu povkusen....omilen mi bese...sega :nenene:
--vitaminka!!!

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Витаминка си е Витаминка бе:)..

Чоко Стоби Флипс колку јадев порано...ми беа омилени тие топчињата со чоколадо :)...
Агроплод како Агроплод изгуби на квалитет...со текот на времето..

Arioth

Purpletrator
Член од
20 февруари 2007
Мислења
527
Поени од реакции
82
Витаминка рулзз! За Луна кремот се имам карано по мсн со драга другарка (пола србинка, па викаше дека кремот од Таково, оригиналниот EUROKREM бил најдобар, а јас и викаф да проба Луна).
Pa toa e kremot na zivotot. Takovo rulz. Ne deka Luna necini ama se znae sto e krem. Prv i edinstven

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.609
Поени од реакции
13.315
Луна ти е остатокот на машините кои што го прават вистинскиот, оригиналниот ВИТАКРЕМ !

Kajgana Shop

На врв Bottom