Витаминка vs. Агроплод

Кои производи ги конзумирате повеќе ?

• Vitaminka производите

Гласови: 116 79,5%
  • Agroplod производите

Гласови: 30 20,5%

• Вкупно гласачи
    146

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
АГРОПЛОД БЕА НАЈДОБРИ ШТЕТА ШТО ГИ ЗЕМА SWISSLION НО СЕПАК НАЈУБАВО КАФЕ ИМААТ ПОУБВО КАФЕ ОД АГРОПЛОД ЗДРАВЈЕ И ОНОЈ ЕУРОКРЕМОТ СО МЕЧЕТО ШТО ЛЕТА НЕМААА!

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Леле, не можам да се одлучам за ова. Едноставно, Витаминка ми се подобри кога станува збор за солени работи, како чипсови и смоки, но Агроплод, или сега попознати како Свис Лајон, ми се далеку подобри кога станува збор за благи работи.

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Леле, не можам да се одлучам за ова. Едноставно, Витаминка ми се подобри кога станува збор за солени работи, како чипсови и смоки, но Агроплод, или сега попознати како Свис Лајон, ми се далеку подобри кога станува збор за благи работи.

ВИСТИНА АЛИ ПРОБАЈ ГО КАФЕТО НА АГРОПЛОД ОНА СО БРОДЧЕТО МММММ
ГО ПОСЛУЖУВАМЕ НА СЕКОЈ И ТАКА НА РОДНИНИ КОИ ЖИВЕАТ У СТРАНСТВО СИТЕ СЕ ВООДУШЕВЕНИ ОД ВКУСОТ, ПОРАНО ГО ЗЕМАВМЕ КАФЕТО НА НЕСТЛЕ ПАПАГАЛОС И ТОА ГО ЗАМЕНИВМЕ СО НА АГРОПЛОД СУПЕР Е!
САМО ВО ПРАВО СЕ ФОРУМЏИИВЕ ДОСТА ПРОИЗВОДИ СЕ ИЗРАСИПАА ОТКАКО ГО КУПИЈА...

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Оффф, еднаш земав мајонез витанеза :nesvest: и се заебав
Кога не ги бива ич нека не се брукаат,

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
витаминка има подобар квалитет и ми се свиѓаат најмногу чоколадните топчиња

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
АГРОПЛОД БЕА НАЈДОБРИ ШТЕТА ШТО ГИ ЗЕМА SWISSLION НО СЕПАК НАЈУБАВО КАФЕ ИМААТ ПОУБВО КАФЕ ОД АГРОПЛОД ЗДРАВЈЕ И ОНОЈ ЕУРОКРЕМОТ СО МЕЧЕТО ШТО ЛЕТА НЕМААА!
Eurokremot na Takovo e nenadmasliv. I Agroplod e ok ali na takovo e remek delo, bar za mene :smir:

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Уххх добро е, ми олесни, за момент помислив дека ќе бидам единствена за Агроплод :)

Kajgana Shop

На врв Bottom