Апсолутно така. Знаеш што е најинтересно кај мене ? Со машко никако не можам да бидам пријателка бидејќи досегашното искуство покажало дека кај некој мора да се појават чувства и почнува да се губи пријателството бидејки некој ќе инсистира на врска
А што се однесува до женските во МАКЕДОНИЈА, значи потенцирам во Македонија, до сега апсолутно секоја со која имам излезено на кафе секоја гледа конкуренција во мене.......не знам што е работата , јас сум толку незаинтересирана и ладна за да потпрашувам било што, но македонките ( значи оние кои до сега ги имам запознаено во живо и со кои имам излезено) мислат дека ќе сум им го превземала дечко им и постојано постои некој страв, несигурност кај нив , хммммм чудна работа
Е затоа пак братучетките се тука постојано за кафе шема, бидејќи на нив им е доволно јасно дека сум личност која не се меша во туѓ живот , така да, со нив имам разбирање ( изгледа поради роднинската врска ќе да е
)
Чудно е тоа колку чуден народ е нашиот, изгледа културата, менталитетот, сфаќањата, размислувањата на нашите се ептен обратни кон сите останати нации и затоа мене ми е полесно да се социјализирам со странци отколку со македонци.