- Член од
- 14 јули 2005
- Мислења
- 2.128
- Поени од реакции
- 41
Да резимираме : по мажи и по автобуси не се трча, секогаш доаѓа друг... :twisted:FortunE напиша:Ете јасно е зошто размислуваш сега вака, тазе си прекинала врска... Кога ќе ти помине тоа, кога ќе сфатиш дека џабе се нервираш и си ја трескаш главата, ќе бидеш спремна да бараш нова љубов (која можеби ќе биде вистинската) Ќе ти здосади да се прашуваш постојано кај си згрешила и зошто си дозволила да бидеш ти повредена... Нема аир од седење дома, плачење и молење... Тоа завршило, треба да ја кренеш главата и да се занимаваш со нешто кое ќе ти ја врати самодовербата...smizlicka напиша:FORTUNE fala na razbiranjeto.kako i da e mene zasega mi e tesko (raskinav so tipot pred nedela dena) i mozebi zatoa zasega taka i razmisluvam.dali ke razmisluvam poinaku koga ke pomine ovaa bolna faza...toa neznam.kako i da e fala mnogu,zasto izglea deka ti si edinstvenata sto me svati na forumov.a site onie koi imaa namera da me ismeat ili veke go napraia toa neka prosetaat malce
Па и поразите се интересни, така учиш карактери и со поладна глава ќе размислуваш кога некој ќе сака да ти пружи љубов :wink:
Да мислиш едно, а да се случува друго е дел од секојдневието :wink:
(за мажите на форумов : истото важи и за жени - и по нив не се трча :twisted: :twisted: )