GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.686
- Поени од реакции
- 11.476
Не, само види шо ти пишува на нив.Амблемите од репрезентацииве ги има со некој линг?
Не, само види шо ти пишува на нив.Амблемите од репрезентацииве ги има со некој линг?
Кога ќе ја собереш репрезентацијата ти ја дава и таа сликичка како бонус. И дај собери ја првата репрезентација за да добиеме едно пакетче сите од групата. Што е ова 6 души немате собрано, а имате по 100+ сликички :nesvest:Амблемите од репрезентацииве ги има со некој линг?
Уште Лампард ми фали за да ја соберам Англија...сега нудам на swap...Кога ќе ја собереш репрезентацијата ти ја дава и таа сликичка како бонус. И дај собери ја првата репрезентација за да добиеме едно пакетче сите од групата. Што е ова 6 души немате собрано, а имате по 100+ сликички :nesvest:
Ќе ти го пратат на меил, кликни само на него и готовоКолку време треба да чекам за код за активација. 5 минути чекам нема го...
Mene od prva ne mi stigna, otidov vo Games i mi se pojavi da mi go pratat pak...i posle mi stignaКолку време треба да чекам за код за активација. 5 минути чекам нема го...
Само за првата ти дава.Дали на секоја собрана репрезентација дава по едно пакетче сликички?
Кога ја собрав првата ми даде пакетче, но после тоа комплетирав уште 3-4 репрезентации, а пакетчиња нема