Виртуален албум од панини со слики од СП 2010

Статус
Затворена за нови мислења.

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.553
Поени од реакции
1.548
фала, средив али џабе. ми вика You can't use any more codes of this kind.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.993
Поени од реакции
74.136
И кај да ги искористам кодовите што ги купив. Кога ги внесувам во promo codes ми вика дека не можам веќе да искористам такви кодови. Ај помош, пошто не се снаогам баш :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Најубаво ќе биде, некој што има повеќе корисни промо кодови да ги стави како линк, ние самите ќе си се снајдеме :wink:

B

Beck's

Гостин
gabe e ako veke si koristil takvi kodovi ne bi se snajdele,znaci na site koi im pokazuva You cant use more of the same codes,toa znaci deka sepak veke koristile takvi vidovi koda.Jas veke gi koristiv site vidovi,zborovi,codovi,pa ovie sto gi kupiv se toa,i sea ne mi ostanuva drugo osven da cekam sekoja nok do 12 da mi davat 3 novi paketcinja,ili preku swap neso.Sea otvoriv nov akaunt,mi padna bas tia sto gi neam,gi staiv u swap i drugite mi gi zemat mame nivno da im ebam:( nikako da me najde mene

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Влевајте кај мене во група, да си разменуваме сликички :wink:

ID: 187141
pass: 13579

П.С. Освен оние четири дупликати што ги напишав поназад, + Ки Хиеон (Кореа) и Луис Фабиано (Бразил) ми се дупликати

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Влевајте кај мене во група, да си разменуваме сликички :wink:

ID: 187141
pass: 13579

П.С. Освен оние четири дупликати што ги напишав поназад, + Ки Хиеон (Кореа) и Луис Фабиано (Бразил) ми се дупликати
Влегов кај тебе во група :)
Некој да не ги има Nakamura (Japonija) i emblemot na Japonija?
Ги имам дупликати Vidic (Srbija) и Mikel (Nigeria). Многу често ми се паѓа Касиљас така да ако на некој му треба нека каже сигурно утре ќе ми се падне пак : ))))

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.553
Поени од реакции
1.548
амблемите не се наоѓаат туку сами ќе ти се појават кога ќе ја собереш целата репрезентација. пример: ако ги собереш сите играчи од Јапонија на поклон ќе го добиеш и амблемот на Јапонија ;)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
амблемите не се наоѓаат туку сами ќе ти се појават кога ќе ја собереш целата репрезентација. пример: ако ги собереш сите играчи од Јапонија на поклон ќе го добиеш и амблемот на Јапонија ;)
Приметив сега ја собрав цела репрезентација на Јапонија :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
Пред да одам на школо ја собрав цела репрезентација на Република Кореа, и ми даде бонус пакетче.
За 2-3 саата ја собрав и Нигериа, ама не ми даде пакетче плус. WTF?

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Пред да одам на школо ја собрав цела репрезентација на Република Кореа, и ми даде бонус пакетче.
За 2-3 саата ја собрав и Нигериа, ама не ми даде пакетче плус. WTF?
Ти дава само првиот пат кога ке собереш цела репрезентација;)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931
Pecnik,Novakovic - SLO , ако има дупликати некој од групата на Дарлинг,а ги нема овие нека кажеЕеЕЕееее

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Tores ili Maskerano ako gi ima nekoj neka kazva !!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Амблемите од репрезентацииве ги има со некој линг?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom