Вие и кафето

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Јас и кафето ? - неразделни другари:toe: посебно уживање, утринско кафе цигара и пред компјутер- уууууууф кое задоволство

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Секој ден кафе,ама ретко повеќе од 1 на ден

С

сашенко

Гостин
Воопшто не пијам кафе.Ништо не ми смета кај него имам пробано стварно ми е ОК ама едноставно повеќе сум на сокчиња од домашно производство и такви ствари и кафе воопшто не конзумирам.....Не ми е јасно како некои луѓе неможат без него и едноставно се како полу мртви по цел ден ако не се напијат кафе хаххаааа...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Јас и кафето.... интересна тема.

Најголеми другари. Пијам кафе, многу. И нема врска то дека ако не се напијам не функционирам или сум ненаспан или незнам шо. Можам и цел ден ич да не се напијам кафе па никому ништо. Можам да испијам 3 кафиња од 9 до 12 и во 12.10 да си легнам без проблем.

Only thing better than cup of coffee is bigger cup of coffee.

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Турското си го пијам горко-едно после доручек и едно после ручек(неизбежна рутина со мајка ми),а измеѓу пијам уште три,четири или пет-шест кафиња :) без разлика дали се работи за нес,еспресо,капучино...зависи од расположение,битно кофеин да има.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Kafe se imam napieno nes 2-3 pati so drugarkite, i vcera tursko extra gorko, samo kolku da mi pokazat da gledam na kafe :) i posle cela nok ne spijah.I sea maki si nemam iako oko ne sum sklopila.Znaci-skarana sum so kafeto, ne obozavam da go pijam.

Член од
24 јуни 2010
Мислења
80
Поени од реакции
1
нескафе дефинитивно најмногу пијам во секој дел од денот немам проблем и пред спиење да го испијам ќе заспијам ако ми се спие:smir:....а ова турското многу ретко

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Ми енд мај бест френд :)
Како станав веќе три турски испив, до вечер бар уште толку :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Убаво ме потсети темава да си направам едно турско сеа пред фудбал :)
Иначе нема ништо поубаво од мирисот и вкусот на чисто нескафе(без шеќер и млеко)..ммм..

M

Mario Gómez

Гостин
никогаш не пијам кафе, и коа излагаме на "кафе" сокче или пивце си зеам...

незнам оти, кафево нема ефект ни добар вкус за мене...

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Боби[Мкд];3718299 напиша:
никогаш не пијам кафе, и коа излагаме на "кафе" сокче или пивце си зеам...

незнам оти, кафево нема ефект ни добар вкус за мене...
Да да сигурно нема ефект. И ја немаше пробано кафе додек не појде на факс, и сеа 4 на дн

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
ми донесоа нов кафемат :je::je::je:
И не викаш на кафе ц, ц, ц.
Инаку не пијам кафе многу, ама за новиот кафемат ќе напраам адет. Турско кафе уште немам пиено, затоа и ми немат гледано на кафе... си пијам онака двапут у неделата ладно нес 3во1 и тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom