Вие и кафето

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
кафе стандардно. 3 до 4 кафиња мавам на ден. ама кој и да ми го проба кафето ми викаа ШО ТИ Е БЕ ЧАЈ ЛИ ПИЕШ ШО СИ НАБУТАЛ ТОЛКУ ШЕКЕР? :) мн благо кафе пијам. 3 лажици шекер му здрвувам и мука немам.. па и цигарче па муабет. мх мх мх..

G

GoddessOfRock

Гостин
Не пијам кафе многу кафе, ептен ретко, ама многу ми се допаѓа мирисот!

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Кафе не пијам ич не ми се ареса мирисо а и ако се напијам желудник ме боле после!Така да не поднесувам!

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кафе пијам многу ретко.Некогаш ми се случува и со месеци да немам пиено кафе.

M

MIL

Гостин
Станувам кафица , кај 17h нес кафе и кај 19h уште едно турско и крај на програмот :salut:

H

HITCH

Гостин
Порано пиев, сега не пијам ич, се префрлив на чај :smir: или ако пијам кога сум излезена пијам нес :toe:

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Скарани сме одамна. Не ми дава да спијам.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
па не сум некој голем зависник од кафе. е вчера пиев нес кафе и после кој знае колку време за другото :toe:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
пијам ислкучиво нес и понекогаш знам да претерам со него- но што можам кога го обожавам вкусот на кафето-она другоно тнр турско го баталив пред едно 3 години и сега неможам да го смислам

?

..........

Гостин
Сега ќе си варам каве турцко мх мх мераци...

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Пред некое време повторно почнав да пијам по две - три кафиња на ден. Првото обавезно е турско а второто и третото поради недостиг на сила за стоење пред шпорет се инстант нес.
И се уште не ми е јасно како можам да заспијам без проблем после толку кафе.

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
По дома си варам Швајцарско кафе - Boncampo многу е слатко :) може да го правиш со машина или на шпорет да си свариш :coffee: обично пијам после јадењето, не одма! Прво малко се релаксирам и за да не заспијам си пушам кафенце и си пијам цигарче :wink:
а кога ќе излезам на некаде, какво ми текне такво порачувам :toe:

S

StormRage

Гостин
мноогу ретко после јадење пијам кафе... не сакам капак на јадењето. Иначе секој ден пред нашкола обично прва смена од 6ипол станувам кафе да прам... да не пијам кафе исто ко лице да не сум се измил :)

Kajgana Shop

На врв Bottom