- Член од
- 23 септември 2015
- Мислења
- 900
- Поени од реакции
- 449
На жената успех и е да биде све освен жена тоа зборува доволно, зошто се плеткаат во "машки води" ? а не ги искористат своите женски капацитети како би биле подобри во некои "женски" работи/ствари.
Зошто една бремена жена не рече јас ке сум најдобрата мајка и мене не може ништо да ме замени...и така да биде не заменлива...
А тие се остручуваат фудбал да играат а не гледаат ли дека од секое дрвце кавалче не бива?
Како што маж не можи да раѓа и дои дете така жена не може да "извршува мапки работи".
Но машкото не се труди да е жена и тоа да го прави а жените све ке направат за да се што повеќе како машко
Demand and supply
@pozdrav eden topol значи не си задоволна со полот?
Баш ми е жал..од преќе урлаш да си машко...си го браниш полот со машки атрибути хаахах.
Значи тоа ти е мерило за успех да "можеш" како машко
@Ron Burgundy јас кажав за женските успех им е да се се еднакви со машко. Можда и тие не се свесни за тоа нај веројатно.вие сте ја изгубиле вашата цел пробувајќи да станете тоа што сме ние. Мајчинството најбитната ваша карактеристика. Затоа и има вакви теми за вештачка мајчина утроба и фрустрации меѓу вас. Модерните жени иако го имаат најновиот ајфоун се понесреќни од било кога. А сето тоа води кон друга тема, ливадарки...
Автоматски споено мислење:
Емче, климакс ќе те удри наскоро. Џабе кариерата и филмска софра кога си празна у душата.
И да се носат рамо до рамо со машко женските работи и тие видоа дека се глупави ...раѓање деца и слично.
И сега бараат artificial womb некој маж да им изгради за да не раѓаат т.е да се еднакви со машките...
Demand and supply