Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Povtorno i vecerva bez tebe sama sedam i postovi na Kajgana si redam.
Poveke ne mi trebas, mozam i sama da prodolzam bez tebe, a toa e zatoa sto mislejki na tebe se povreduvam sebe.
Za posleden pat zbogum ti velam i vo moeto srce nova ljubov ke si vselam.

С

Сатори

Гостин
Вечерва овде без тебе, мислам на сите делови од сложувалката.
Доаѓај ... побрзо.
Верувај ми.

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61
Без тебе, без тебе, без тебе....и пак без тебе, аман веќе

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Ех, да беше само вечерва овој пустош во мене, немаше да го пишувам овој пост... Но веќе се 2 месеци, 2 долги, проклети месеци откако ми е одземено најголемото задоволство... Да те видам, да те гушнам и бакнам, макар и еднаш... И толку ќе биде доволно цела ноќ да ја минам во мечтаење, копнеење по тебе, во сон дека и наредниот ден ќе те видам... А и самата знаеш колкупати додека спиеше после нашите средби, јас до ниедно време во ноќта пишував стихови, песни, текстови... Сето тоа инспирирано од ТЕБЕ и твојата љубов, од твоите сини очиња, од таа прекрасна насмевка, која и до ден денес прави пустош во мојава душа... И секој ден е истата приказна... Живеам како во некоја магла, како да сум покриен во некој густ облак, како да сум привремено ослепен пред се она што се случува околу мене и со мене... Но премногу добро се знам, и знам дека како што се ближи ноќта, со тоа исчезнува и маглата пред мене, и се повеќе станувам изложен на болната реалност... Дека и оваа вечер ќе ја минам БЕЗ тебе...

Член од
22 јули 2008
Мислења
93
Поени од реакции
2
...Vecerva ovde bez tebe...
...Mojata dusa uste edna nok ke "uziva" bolka od tvoeto odsutstvo..Ke ja docekam zorata bez tebe..ke si spomnam kolku te sakam..
So necuen sepot go molam Bog da te potseti koj neprebolno te saka..i lezam bez tebe,dodeka zorata me ispraka vo eden drug svet..togas zaspivam..A vo mojata molitva ostanuva zasekogas,vo nevrat,potreba za tvojata ljubov..

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не е вечерва сабајлево е без тебе е и не мислам на тебе освен сега кога ја видов темава и не дозволувам демоните од минатото да ме следат.Ззатоа сега ќе станам да ги завршам обврските што ги имам низ дома и ќе пијам кафе со другарите во карфич потоа можи да направиме по 3-4 бунарчина во кафана и ако тоа м ие малку ќе си продолжам дома со моето домашно вино.

Член од
11 септември 2008
Мислења
261
Поени од реакции
20
Vecerva ovde,bez tebe....
Svakam....deka poarno bez tebe otkolku so tebe,bidejki nemase da ja pronajdam temava i da si se olesnam...

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ми фалиш, искрено. Знаеш дека не љубам многу да искажувам патетики, ама вечерва имам потреба да те гушнам... и некои други работи да ти правам *цензура* :icon_lol:

Абе гомце... Ми се вовлекуваш под кожа полека но сигурно... :)

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
вечерва овде без тебе ми е ептен пусто и ладничко.Ми недостигаш најискрено ама тебе те нема :pipi:

sweet girl***

I wish that...
Член од
4 октомври 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
vecerva ovde bez tebe gi slusam 3 doors down i cekam da mi se javis ama tebe te nemaaaa:)

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
Синоќа гледав нешто на ТВ, ама како да не гледав, и кај најде тоа име да се провлечка, па го сонував сабајлево... Па вечерва овде без него... па не е само вечерва, ама ако една прегратка ме држеше два месеци, оваа на сон не знам колку ќе ме држи... :nesum:
Вечерва овде без тебе... исто е. Празни убавини. Но, на местото на злосторот нема да биде исто. Среќа тогаш нема да бидам во искушение да се исповедам... :pipi:

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Толку многу сакам да не си спомнувам дека те сакам...

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Вечерва овде без тебе..како и неколку пред оваа,така и после оваа...Сакав да те видам,те видов...се заебав сам себе..само се дотуркав до кај што не треба....
Незнам...

Kajgana Shop

На врв Bottom