Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Im here without u babe.....
Oh kolku mnogu mi ostana nedokazano i sekogas ke mi bide maka sto ne sum bila vo moznost, a sakav samo da pouzivam uste malku so nego :( i ne znam kako da dopram do nego i barem eden den vo zivotot , smao uste eden da go slusnam...

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
...razmisluvam za nas,za toa sto sum ti jas na tebe...sto vsusnost pravime jas i ti?
ke dobijam nekad odgovor na ova sve,se nadevam...

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Како и секоја вечер без тебе:baeh:

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
Вечерва овде без тебе сфаќам дека секундите се основната мерка на потребата за некого. Вечерва е подолга од вечноста и некоја минута.
Зашто не се укинат тие 24 часа на ден? И побрзо да дојде задутре...

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
вечерва без тебе...... досадно ептем:pipi: ама ќе изгледам некое филмче додека не се вратиш:tv:

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Што кога по некое изминато време, по љубовта со која сте делеле се и до ден денес далбоко во себе ја сакате, една вечер, мизерна вечер, врне, вие слушате некоја депримирачка музика и се сеќавате баш на него/неа.И добивте можност да им кажете се...што би било тоа, кога реченицата би почнала...
Вечерва овде, без тебе.......
Се што ке посакам да и кажам е кажано во песнава :

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
Пак ќе речам, толку ми е исто што не си тука, дури и не примеќам дека постоиш, или дека си постоел, затоа што не си тука се разбира, па крај краева никогаш и не си бил, единствено празните зборови кои се разбира се транспарентни како и твоето его. Рецептот беше неуспешен тоа да му го кажеш на твојот готвач кој го модифицираше и декорираше тоа его. А на малечкото врапче на рамо што ти стои да му најдеш женско врапче, зотоа што твојот најголем страв е сега вистина. Вечерва се прашувам зошто не ми е важно што не си тука? Пу бе, па знам зошто не ми е важно, затоа што никогаш и не беше.
Аххх убаини. Идила. :pipi:

P

Polaroid vanity

Гостин
Учам развојна да му се невиди..и се сеќавам на неколку дена пред матура и ветувањето кои си го дадов себе си.. Тогаш ми падна чудно...ми дојде ниоткаде,а денес ми е совршено проклето јасно дека го направив за твојата сегашност,за твојот живот,за твое добро.
Вечерва овде,без тебе го молам небото за среќа и многу ѕвезди.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Ќе се вратиш. Времето отчукува.

А потоа ќе видиме.

Не знам што да мислам... Не плачам по тебе, не ги одбројувам деновите... Едноставно е опуштено и без притисоци.

Се надевам дека убаво си поминуваш и дека ќе се вратиш со нови искуства, среќна и задоволна.

А понатаму ќе видиме што тоа ќе значи за во иднината.

:back:

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
..iskreno neam pojma kako se osekjam...Me zezna gadno,me razocara premnogu a ipak kako da mi e seedno sea...Ne znam zasto vakvo nedefinirano cuvstvo imam..ne e bitno...ajt poz :salut:

С

Сатори

Гостин
Ајде иди си, аман веќе, утре треба да го зграпчиме денот!:love2:

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
се чуствувам осаменко и знам дека знаеш......сега можеби нанкаш и мислиш на мене, а можеби и не , но како и да е знам дека барем еднаш во денов мислеше на мене, кога зборевме.......се надевам и повеќе пати помисли после тоа затоа што знам дека јас помислив на тебе, како и секој ден :pipi: Те чекам утре да збориме бебуш и ќе ми недостасуваш до тогаш :back:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Вечерва овде без тебе...

БАШ МИ Е СУПЕР

(не е заебанција ова)

Kajgana Shop

На врв Bottom