Сеа ќе ти кажам малце грубо,не треба така да се постапува,ама нареден пат кога кученцето ќе изврши нужда,ќе го ставиш до мочката и со весник по газето,ама не многу јако,да не го опржиш,колку да му дојде памет,иначе нормално е,чекај сеа,коа ќе почне да гриза папучи и килими,неможе одма да се навикнеЈас си купив кученце. И сега сум најсреќна секогаш, освен кога ми кака и моча по дома. Што нели е нормално и очекоувано.
Арно ама кога читам по странскиве страни на нет мислиш докторат за тоа правеле луѓево. Ај тоа, ама пишува дека ако не го учиш ко што треба може да се случело нешто како пореметување на поврзаноста меѓу кучето и сопственикот. И сега се мислам се думам, таму па не знам ти какви се не тактики, што да правам?
Инаку кучето е Јапонкси шпаниел и има два месеци (ако е од некаква помош ова) и многу е паметно и послушно, ама ова сега не знам некако ко голем проблем ми се гледа.
Пиши дали е машко или женскоНе знам дали прашањето е за тука...да ми помогнете околу изборот на име за кученце
Кучето е хаска, па некое соодветно![]()
Благодарам![]()
Најважното го заборавивПиши дали е машко или женско![]()
Пикси, Макс.Најважното го заборавив
Машко е![]()
:smir:
Се согласувам со името Пикси.Пикси, Макс.
Денди мислам дека ке стане татко(ако веќе не е станат) така да провери тука, прашај си, има за контакт информации. За бигл незнам за жал, а ептен ги сакам тиеПред некој ден бев во една продавница...само што влагам ми се исправа Мопс. Хаха кучето е појава, лудница е. Е сеа имам нешто читано низ форумов, а и на нет. Слушнав дека е прилично скапо, а и тешко можам да го најдам во државава. Знае некој еве одприлика колку им е цената? Исто така не е лошо ако знае некој да напише и за Бигл?