Ветеринарно катче

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Па годините му се бе 2 години .. Лелее....
Остај го не го малтертирај ....
Сите ти велат одмарај го ... не го малтертирај многу оти ... ке умре :nesum:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Леле срека 2 год. што ти живеел,мојот на 1 умре :vozbud:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.879
Поени од реакции
11.592
Јас имав сиријски, живееше 2ипол години и умре пред 2 месеци од бактерија која го напаѓа дигестивниот систем кај овие животни, арно ама имаше и таков проблем ко што пиша "jasss"
Само нека одмара, биди со него и не знам друго што да ти пишам :nesum: јас уште не го преболив моето иако имам уште едно, исто сиријско ама краткодлак.
Доколку се случи да ја помине и оваа фаза ќе го пукне некој вид на лудило по кое што само тој што е највеќе приврзан до него ќе може да го смири, во спротивно ќе се понаша ненормално. Тоа му го предизвикува самата бактерија, пошто го јаде внатре.
Be strong!
Јбг секогаш треба да си спремен дека ќе дојде најлошото еден ден.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Кајана ВЕТ центар

Оваа тема е наменета за доколку некој има проблем со неговото милениче, се двоуми и не знае што да направи да му помогнеме ( барем ќе се потрудиме :) ) и за да не се отвараат и трупаат нови теми постојано за секој нов проблем.

Ет јор срвис:)

Член од
29 февруари 2008
Мислења
370
Поени од реакции
13
незнам дали моето прашање е баш за тука,но ај да се обидам?барам совет што да правам со кучето сега кога ке одам на одмор. првиов одмор ќе одам со моите и нема на кого да го оставам.сите што можат да ми дадат било каков совет нека пишат ,затоа што сум во паника?
затоа има хотели за миленичиња. знам еден во Зелениково ако сакаш број пиши ми пп. мислам за куче е од 400до 600 ден дневно.

Член од
29 февруари 2008
Мислења
370
Поени од реакции
13
знае ли некој од скопје каде се наоѓаат продавниците на војо и мелита?
на мелита продавницата е карши кинг бургер...некаде во редот кај дискотеката Вукан ке му дојде...однадвор личи на обична куќа

Ј

јовица11

Гостин
Моето маче има гушење,постојано му е отворена устата и испушта лиги.Бевме на ветерина и го напумпаа со инфузии ама нема подобрување.Не јаде ништп.Help please!

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
може се затруени, може имаат изедено некој предмет, може имаат некои проблеми од храната, може се болни....:toe:
носете ги на време на ветеринар зошто може да биде после предоцна да се спасат

cob4e

Volleyball it's my life
Член од
9 јуни 2008
Мислења
38
Поени од реакции
1
Змија за милениче

Скоро секој има некое милениче, без разлика дали е маче,куче,папагалче разни видови на риби и др.Но дали сте размислувале некогаш за свое милениче да имате змија , дали вашите дома би прифатиле такво нешто?Дали сте размислувале на колку комични и страшни ситуации би биле сведок.Воопшто дали би посакале вакво милениче доколку се разбира имате услови за негово чување !!!:helou:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.353
Поени од реакции
2.248
hmm, zavisi kakvi uslovi ke imas za cuvanje i kako ke ja gledas i slicno za zmija ne e bas mala rabota
Licno jas ne ja sakam za milenice da mi e :toe:

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
неееееееееееееееееееееееееееееееееее...неееееееееееееееееее ...нееееееееее и не...:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:зашто?? зашто е одвратноооо..лигаво...безкоскено хахах незнам....нејќем дури и да ми даваат пари за да го чувам..ноу тенкс:toe:

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Ја имам размислувано на оваа тема,ама во се случките имаше врескање,што од мајка ми што од другите,дури и мене језиво ми стана.
Инаку,да можам,да, би чувала со задоволство,ама да ја земам од мала,ко црв,па да ја пораснам,за да имам доверба,инаку не.
Уствари да, би зела поголема,ама да е ептен голема,питон да е нешо од тие големите,инаку мамба на пример никад не би чувала да ми ја донесат порасната,пошто и порасната има средна големина,а нејќам таква,страшни ми се тие средните.
И за малку ќе заборавев,нема шанса од дома да ме пуштат за вакво нешто,освен ако не ги изненадам еден ден :devil3:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
За некој погоре што рече бескоскени, некои змии имаат и до 145 пара ребра.

Kajgana Shop

На врв Bottom