Ветераните се враќаат во "The Expendables"

G

grande-juve

Гостин
Фали да го земе уште и Клинт Иствуд и ќе биде :drk:
Филмов не му е ни до ножните зглобови на Иствуд, филм со толку лошо сценарио од дамна не сум гледал, смешно изгледаа ликовите кога зборуваа. А за акцијата, не беше лоша, ама не беше ни толку посебна, во Kick-Ass има сто пати подобра акција со тоа девојчето и Николас Кејџ.

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Ако ги пуштат од геријатрија слободно нека снимаат.
Немам ништо против.

Член од
1 септември 2010
Мислења
9
Поени од реакции
0
Filmot kako barebone akcija e spored mene odlicen. Scenarioto si e plitko, ama bas i ne mi bese mnogu bitno. Sekoja cest na Stalone za toa sto site sceni gi snimal bez kaskader. Pa na co vekot i metalna plocka mu stavija vo vratot bidejci se povredil tesko pri snimanjeto na edna od scenite. Se na se dobar akcionen dilm spored mene. 8/10

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Член од
23 март 2010
Мислења
199
Поени од реакции
62
Филмов нема никава приказна, но секако има добри акциони сцени и секако мнооогу добри актери хехе :) . Али сепак не бев нешто многу воодушевена од филмов

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Не знам шо очеквевте од Експендаблс (зборвам за негативните коментари).
Исто како да одам да го гледам Сексот и градот 2 а да очекувам нешто друго, па да напишам дека сум се разочарал од филмот.
Се знае што да се очекува и од овај филм - акција, акција и само акција.
Многу јаки ефекти, ко излегов од Милениум ми се чинеше ушиве цел месец ќе ми зует.
Особено сценана црнецот ко им влезе со сачмарка, аууууу адреналинов 110 посто. Ногу јак филм, ептен!

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Добар е бе филмов,баш по мој вкус,бидејќи сакам вакви акциони филмови.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
6.902
Најјако ќе беше Стивен Сигал да игра, ќе беше мадафака само тој со раце другиве со пушки со пиштоли :pos2:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Одличен беше филмот, типична холивудска акција ми се смачи од филмови со вампири декорирани со емо фризури или супер јунаци кој личат на нубови.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Среќа што го гледав филмот како BlueRay снимка па малце ми се допадна, чисто заради сликата и тонот а филмот е ГОЛА ВОДА ама нема водомер да го измери...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не знам шо очеквевте од Експендаблс (зборвам за негативните коментари).
Исто како да одам да го гледам Сексот и градот 2 а да очекувам нешто друго, па да напишам дека сум се разочарал од филмот.
Се знае што да се очекува и од овај филм - акција, акција и само акција.
Многу јаки ефекти, ко излегов од Милениум ми се чинеше ушиве цел месец ќе ми зует.
Особено сценана црнецот ко им влезе со сачмарка, аууууу адреналинов 110 посто. Ногу јак филм, ептен!
Исто и менее уухухуух , Се на се филмов ме бендиса перфектно за акционен филм.. :)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ренди котур изјави дека 2ката е речиси готова со снимањето, вети дека ќе иа поголема акција од првиот дел :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Мачете = овој смешен филм. Мразам вакви филмови.

Kajgana Shop

На врв Bottom