Ветераните се враќаат во "The Expendables"

G

_Ghost_

Гостин
Јеп. Тој вториот е некојси Скот Адкинс (не знам што ги зима Сталоне овие) а третиот е Долф Ландгрен (ни ја не го познав маскиран :) ).

Пред Ван Дам, ги имаше нацртани Сталоне, Статам и тој Адкинс:
http://www.worstpreviews.com/images/headlines/temp/temp3212.jpg
wow wow wow.....кочи...Скот Адкинс, човекот со најбедес вештини на денешницава. Бојка? :) Ѕирни го на јутјуб, нема да зажалиш. ;)

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.558
Поени од реакции
2.521
Го ѕирнав сега и зажалив. :) Во некои два боречки филма се појавил и очекуваш сите да го знаат? :) Другиве му стојат овој ги млати, така и ја можам. :P Сталоне требаше само старците да ги собере... овие Статам, Џет Ли (што се продаде у америчкиве филмови), Адкинс, Крус... ги зема само за поширока публика. Кога веќе прави 80ти акција, собери ги старците и бркај работа.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Го ѕирнав сега и зажалив. :) Во некои два боречки филма се појавил и очекуваш сите да го знаат? :) Другиве му стојат овој ги млати, така и ја можам. :P Сталоне требаше само старците да ги собере... овие Статам, Џет Ли (што се продаде у америчкиве филмови), Адкинс, Крус... ги зема само за поширока публика. Кога веќе прави 80ти акција, собери ги старците и бркај работа.
Тие два боречки филма, мислам се најдобрите што некогаш сум ги изгледал ... а се надевам и другиве членови од страна тоа ќе го потврдат....
Undisputed 2 и Undisputed 3 (y)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Еееееј не зезај. Undisputed се страшни филмови, баш тепачко, ама и со некоја поасална приказна во позадина.
Незнам за другите мене ми беа многу моќни.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.558
Поени од реакции
2.521
Океј, може филмовите се супер, муабетот ми беше за тој Адкинс поприлично е непознат/нов и не може да се мери со Сталоне и компанија. :cool::)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Јеп. Тој вториот е некојси Скот Адкинс (не знам што ги зима Сталоне овие) а третиот е Долф Ландгрен (ни ја не го познав маскиран :) ).

Пред Ван Дам, ги имаше нацртани Сталоне, Статам и тој Адкинс:
http://www.worstpreviews.com/images/headlines/temp/temp3212.jpg
Го знам Скот Адкинс, баш ми е мило што и тој ќе биде во филмот. Едвај го чекам филмов.
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 14:23 ---
Тие два боречки филма, мислам се најдобрите што некогаш сум ги изгледал ... а се надевам и другиве членови од страна тоа ќе го потврдат....
Undisputed 2 и Undisputed 3 (y)
Да да со сигурност го потврдувам тоа. Човекот (Скот Адкинс) е ѕвер.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Океј, може филмовите се супер, муабетот ми беше за тој Адкинс поприлично е непознат/нов и не може да се мери со Сталоне и компанија. :cool::)
Абе ок тоа да, за да ги стаса Сталоне, Шварци, ван Дам и другите има уште муви за јадење, ама ќе го биде.

Kajgana Shop

На врв Bottom