Ветераните се враќаат во "The Expendables"

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што бара Траволта со овие :ROFLMAO:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пак, не ми е за ваков филм тој, ко сосила ставен да е :) Ко да го ставиш Сендлер во Хенговер кецот, ќе го угуши хуморот. :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Пак, не ми е за ваков филм тој, ко сосила ставен да е :)
Ах, знае да се напраи мадафака. Не е Брилијантин и Треска на саботната вечер, само.

Изгледа опасно вака. Ама сепак заради Pulp Fiction, посекако е викнат...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

До сеа го бивало у овие bad-ass филмчиња.
Види ја и сликата што ја стави stipsburg, не можеш да го замислиш Траволта во таква улога и да гледаш нереално ти е, одма саундтракот од сатурдеј најт фивр ти искача :pos:
--- надополнето: Aug 6, 2011 12:50 AM ---
Ах, знае да се напраи мадафака. Не е Брилијантин и Треска на саботната вечер, само.

Изгледа опасно вака. Ама сепак заради Pulp Fiction, посекако е викнат...
Сепак, не може да го ставиш рамо до рамо со Сталоне, Шварци, Џет Ли и компанија,, поради една ваква хард улога како во фром парис :)
Според мене се работи за исфорсиран актер, ко Кејџ :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе ако гледаме така...

Има разлика, овие горенабројаниве се прославени со улоги во акции и култни филмови како Терминатор, Умри машки и тн, типов се прослави со Saturday night fever и Grease, менување стилови на стари години е друго :)

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.759
Поени од реакции
5.035
Види ја и сликата што ја стави stipsburg, не можеш да го замислиш Траволта во таква улога и да гледаш нереално ти е, одма саундтракот од сатурдеј најт фивр ти искача :pos:
:pos:Крши филм тоа , али што е тука е , нека се покаже бар малку као во Надуени Приказни , исто и Сталоне прво филмско искуство му се порничите , па после малце e weird комбинацијава ЧАК - Траволта - Сталоне :ROFLMAO:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Има разлика, овие горенабројаниве се прославени со улоги во акции и култни филмови како Терминатор, Умри машки и тн, типов се прослави со Saturday night fever и Grease, менување стилови на стари години е друго :)
Значи Pulp Fiction, не е баш нов филм онака. А и така, промена за 1 филм направија скоро сите од овие таф гајс, комедија или слично. Шварци на пример. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom