Верувате ли во Господ? Дали постои?

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување

Veruvam Li Jas Vo Gospod ???

• Вкупно гласачи
    995
Za sti ti sluzi gospod tebe?
за вечен живот пред се , за победа над секое ропство на овој свет*ништо не може да ме завладее* ,за заштита од се што е зло било каква несреќа значи комплетна благосостојба и радост и целосна финансиска полнота ,се на се совршен живот кој ти го нуди Бог наспроти несигурен живот кој ти го нуди овој свет

Така да Џорџи Карлин ми е еден од омилените ликови...
Умен човек си ти.
--- надополнето: 1 декември 2012 во 22:36 ---
за вечен живот пред се , за победа над секое ропство на овој свет*ништо не може да ме завладее* ,за заштита од се што е зло било каква несреќа значи комплетна благосостојба и радост и целосна финансиска полнота ,се на се совршен живот кој ти го нуди Бог наспроти несигурен живот кој ти го нуди овој свет
И дали Бог ти го овозможи сево ова што го наброја сигурен живот и се останато.

И јас не убивам,само незнам какво значење би имало тоа на темава.

Епа ќе видиме понатаму, какво значење има. Ти одговарај си на прашањето, другото веројанто ќе го дознаеме:)

Епа ќе видиме понатаму, какво значење има. Ти одговарај си на прашањето, другото веројанто ќе го дознаеме:)
А јас на прозивка не сум на форумов ако тоа те интересира и бе ве замолол најљубезно да не поставувате претерано глупи прашања од типот:Дали убиваш.:)

Членот Мики ме праша дали убивам,како никој не ме прашал.
Извини на погрешен пасус те цитирав

Со што би придонело твоето прашање за темава т.е постави неверојатно глупо прашање.:)
Репликата се однесуваше на овој твој пост ...

Па рисјанин си бе Ставро :D

Тебе никој не те праша

Многу бистро од твоја страна. Еден совет од мене, ако треба да дискутираш за религија, или да се сликаш по гаќи, ти го советувам ова второто...

;)

Извини на погрешен пасус те цитирав

Репликата се однесуваше на овој твој пост ...
Многу сте луничави вие верниците незнаете главата кај ви е од брзање.:)

Умен човек си ти.
--- надополнето: 1 декември 2012 во 22:36 ---

И дали Бог ти го овозможи сево ова што го наброја сигурен живот и се останато.
братко и тебе ти го овозможува ,само верувај во Него значи верувај е да разбереш која е Неговата воља за тебе да го проучуваш Словото и да најдеш некоја црква кај што се проповеда радосната вест

братко и тебе ти го овозможува ,само верувај во Него значи верувај е да разбереш која е Неговата воља за тебе да го проучуваш Словото и да најдеш некоја црква кај што се проповеда радосната вест
Ти благодарам за добронамерниот совет,но мислам дека овој пат ќе прескокнам.:)
Одговори ми на прашањето:Дали Бог ти го овозможил тој живот лагоден?

Радосна вест ќе биде кога ќе го вклучиш мозокот...

Имам еден предлог за бизнис план.
Основање религија.
Причина:Мувлосаното конто во банка.
Заинтересирани?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom