Верувате ли во Господ? Дали постои?

Veruvam Li Jas Vo Gospod ???

• Вкупно гласачи
    994
Член од
10 март 2007
Мислења
404
Поени од реакции
17
Za sti ti sluzi gospod tebe?
за вечен живот пред се , за победа над секое ропство на овој свет*ништо не може да ме завладее* ,за заштита од се што е зло било каква несреќа значи комплетна благосостојба и радост и целосна финансиска полнота ,се на се совршен живот кој ти го нуди Бог наспроти несигурен живот кој ти го нуди овој свет

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Така да Џорџи Карлин ми е еден од омилените ликови...
Умен човек си ти.
--- надополнето: 1 декември 2012 во 22:36 ---
за вечен живот пред се , за победа над секое ропство на овој свет*ништо не може да ме завладее* ,за заштита од се што е зло било каква несреќа значи комплетна благосостојба и радост и целосна финансиска полнота ,се на се совршен живот кој ти го нуди Бог наспроти несигурен живот кој ти го нуди овој свет
И дали Бог ти го овозможи сево ова што го наброја сигурен живот и се останато.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
И јас не убивам,само незнам какво значење би имало тоа на темава.

Епа ќе видиме понатаму, какво значење има. Ти одговарај си на прашањето, другото веројанто ќе го дознаеме:)

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Епа ќе видиме понатаму, какво значење има. Ти одговарај си на прашањето, другото веројанто ќе го дознаеме:)
А јас на прозивка не сум на форумов ако тоа те интересира и бе ве замолол најљубезно да не поставувате претерано глупи прашања од типот:Дали убиваш.:)

N

NikolaMKD91

Гостин
Членот Мики ме праша дали убивам,како никој не ме прашал.
Извини на погрешен пасус те цитирав

Со што би придонело твоето прашање за темава т.е постави неверојатно глупо прашање.:)
Репликата се однесуваше на овој твој пост ...

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Па рисјанин си бе Ставро :D

Тебе никој не те праша
Многу бистро од твоја страна. Еден совет од мене, ако треба да дискутираш за религија, или да се сликаш по гаќи, ти го советувам ова второто...

;)

Член од
10 март 2007
Мислења
404
Поени од реакции
17
Умен човек си ти.
--- надополнето: 1 декември 2012 во 22:36 ---

И дали Бог ти го овозможи сево ова што го наброја сигурен живот и се останато.
братко и тебе ти го овозможува ,само верувај во Него значи верувај е да разбереш која е Неговата воља за тебе да го проучуваш Словото и да најдеш некоја црква кај што се проповеда радосната вест

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
братко и тебе ти го овозможува ,само верувај во Него значи верувај е да разбереш која е Неговата воља за тебе да го проучуваш Словото и да најдеш некоја црква кај што се проповеда радосната вест
Ти благодарам за добронамерниот совет,но мислам дека овој пат ќе прескокнам.:)
Одговори ми на прашањето:Дали Бог ти го овозможил тој живот лагоден?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Радосна вест ќе биде кога ќе го вклучиш мозокот...

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Имам еден предлог за бизнис план.
Основање религија.
Причина:Мувлосаното конто во банка.
Заинтересирани?

Kajgana Shop

На врв Bottom