Fabullous_178
Psychonautics:.
- Член од
- 21 февруари 2007
- Мислења
- 2.987
- Поени од реакции
- 190
Значи не ми смрдело само мене.
Thank God,мислев дека нешто не е у ред со мене.:pos2:
Thank God,мислев дека нешто не е у ред со мене.:pos2:
Епа секако и немаме на друго место кафичи, сите се спроти гимназијата-Во изданието на Мобимак(мислам Мобимак беше) за градовите стоеше позитивна оцена за денската шема во кафиќите спроти Гиманзијата...
Најјака? `цк, не би рекла, тоа повеќе личеше на концертна сала каде што се носеа фаци од Пинк, дискотека како поим е друга работа...-Најјаката у свет дискотека ДаунТаун каде уметници од типот на Ќеба знаат да направат колосални концерти со сечење вени..онесвестување...инстант спотови за на Пинк итн итн...
Најкарактеристични работи за Велес:
-Град на Гемиџиите и место каде се родиле и живееле скоро половина културни херои на Македонија.
-Град на културата,Велешкиот театар е еден од најстарите во цела Македонија(постар од оној во Лерин и Воден...сега тие не постојат додуша..)
-Градот на Вампирите, Борец и Жито Вардар.
-Во поновата историја вреди да се забележи популарноста на велешкото езеро “Младост“ и уникатната атмосфера за првомајските празници.(Редовно се ствара гужва и тепачки,симпатизерите на ВМРО а воедно и тешките националисти редовно се веселат на српска музика и одржуваат интелектуални средби со локалната полиција...има еден тон народ од секаде се јаде се пие и се весели..и никогаш не се заборава)
-Во изданието на Мобимак(мислам Мобимак беше) за градовите стоеше позитивна оцена за денската шема во кафиќите спроти Гиманзијата...
-Имаме еден тон споменици и плус нешто фонтани...
-Има и легендарни ликови кои едноставно не вреди да се споменат..
-Најјаката у свет дискотека ДаунТаун каде уметници од типот на Ќеба знаат да направат колосални концерти со сечење вени..онесвестување...инстант спотови за на Пинк итн итн...
-Легендарни маала со уште полегендарни истории..Којник Потокот Тунелот Ќерамидна Дворови Долнодуќани Теќе...
-Велешани не плаќаат патарина,они вртат кај Катланово...
-Омилена работа на велешките сообраќајци е запирање на СК таблици...од прилепчани и штипјани не се зема мито.
....толку.
Леее,ама ги смениле песние.Не е вака бе,уствари,барем порано не беше вака.си одам по патот полукрив гледа човек полужив
да го прашам што му е-велешани го тепале
велешани вампири најголеми фраери:pos2:
:pos2::pos2::pos2:Е-Ало кој е на телефон?
Иљачиш педер-Господине неправеден сте..
онади-универален глагол...