Terebellum Sagittarii
Несопирлива
- Член од
- 25 јули 2007
- Мислења
- 1.194
- Поени од реакции
- 578
http://velesnews.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=451
Од една велешка страна.Интересно, нели?
Мене ме разбуди, којзнае колку пати помина.. инаку кај прскаат покрај Вардар или ..Вчера сабајлето во 5 саат негде авион прскаше против комарци и мислам од што леташе блиску дека ќе ми влезе во куќа.Најсериозно 5 метри од куќа ми леташе.:uvo:
Стварно личи ова, има некој гугл еарт (да не симнувам) да види дали ќе му испадне исто, да не е нешто фотошопирано ?http://velesnews.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=451
Кај личи бе...и кој дел личи....оти ја или сум ќор или нешто мајтап е работава....дај некој ако има време у paint нека ги подвлече линиите што го формираат ликот!Мене ме разбуди, којзнае колку пати помина.. инаку кај прскаат покрај Вардар или ..
Стварно личи ова, има некој гугл еарт (да не симнувам) да види дали ќе му испадне исто, да не е нешто фотошопирано ?
Кај те однеле на Којник или Орце Шутев? :pos2:abe voa veles nogu zaebano mesto e
cel grad e vo nagornini i nadolnini
ve zalam za vo zima
Па орце шутев и не е толку високо ама стојан бурчевски леле мори мајко, до рамнина е( не рамина) или па на игманска, ела качи се ако не си од велес .Кај те однеле на Којник или Орце Шутев? :pos2:
Па тоа е кај мене во комшии, јас живеам на Б.Каракостев.Па орце шутев и не е толку високо ама стојан бурчевски леле мори мајко, до рамнина е( не рамина) или па на игманска, ела качи се ако не си од велес .
DownTown беше најнајголемата сељачана што можеше да се случи во државава.Велешани, што се случи со Дискотеката "DownTown" бе ? ...
Знам бев на некои концерти таму, на ова Турбо фолк ѕвездиве.. и морам да ви кажам дека баш онака супер си поминував... увек беше полно, памтам баш еднаш на Амадеус Бенд имаше околу 5000 народ.. :icon_mrgr
Аууу брат сега ме погоди со ИгманскаПа орце шутев и не е толку високо ама стојан бурчевски леле мори мајко, до рамнина е( не рамина) или па на игманска, ела качи се ако не си од велес .