- Член од
- 24 октомври 2008
- Мислења
- 328
- Поени од реакции
- 5
Ке видиме на 31:helou:
Е сега зборуеме велешки :smir: Се слагам со болдираното.Абе и да не носат,се праат одлични забави и со ретро хитови од звучници ,не мора само рок да оди,поп,њу вејв,наваму натаму...јас на предзабавите кога пуштаат песни од 80тите и 90тите поубаво си минувам отколку на главната`дешавка`.Искрено незнам кој е газда...ама тоа се знае дека Елвир Тврдич ќе пее во неделиве пост отврањето...
А ти шо сакаш Паркети да ги донесат?? Или некој uderground типци..немој не зезај...никој не е будала во новоотворен клуб да носи луѓе,што од истиот клуб ќе направат местото да му биде наркоманско дувло!!!
Јас сум за тоа да се носат групи(па и анонимуси) што се многу добри и што праат перфектни rock журки(со нормални најголемите евергрин хитови)...како на пример во Маракана со Скопје...и во Дајмонд на времето...ама ај да не збориме пред време
:smir:
нема шанси таков тип на музика да биде.европскиов велешки народ од српско не му се прогледуе подалеку....sad but trueNext Time се добри може нив да ги донесе!
Туку ај ние на нероден петко капа му кроиме остајте ке видиме што ке биде!
Не заебаај,Next Time се добри може нив да ги донесе!
Туку ај ние на нероден петко капа му кроиме остајте ке видиме што ке биде!
Кој е тој Геј Геј?:pos2:Елвир и Геј Геј,
'Џет-Сетерите' ќе бидат меѓу кои БОКИ 13(да да):shok:, овој што го води ФАЦИ- Зоран мислам дека се викаше и други познати личности од шоу бизнисоТ.И ќе има некој од македонскиве пациенти на отварањето?
Aууууууууу.............Срамота.Ајде сите од Бардовци на гости, тука се и двополовиот и Франкештајн. Не ми се верува.И кој ке оди на ваква глупост?'Џет-Сетерите' ќе бидат меѓу кои БОКИ 13(да да):shok:, овој што го води ФАЦИ- Зоран мислам дека се викаше и други познати личности од шоу бизнисоТ.
Tuuuuuu ama djetseteri, lepotani nevideni.:nenene:'Џет-Сетерите' ќе бидат меѓу кои БОКИ 13(да да):shok:, овој што го води ФАЦИ- Зоран мислам дека се викаше и други познати личности од шоу бизнисоТ.
Го здоболел некој за велешани. Да се само велешани ајде ми де. Абе се знае шо носи пара. И да не идат од Велес тука се околните села. Абе сеа да им пишат дино мерлин настапува у новата дискотека и цела ја полнат.Чисто сумњам дека клубов ќе отиде подалеку од Дуле и Коки.
Али ај,да видиме баш.
Баш би сакал конечно во Велес да има некое добро nightlife место.
Локацијата е перфектна за да се направи нешто тематски.
Може да се создаде многу убава атмосфера,ако фините газди знаат како да го направат тоа.
Нажалост,ако ги слушаат желбите на поголемиот број велешани,одново ќе излезе шабанарија shithole.
Дали јас не те разбрав или сум супер глуп....ама како да прочитав дека демек ако го донеле "замочаниот" Дино Мерлин и пошто цел град е сељаци,дека дискотеката за 5 мин ќе била full????Го здоболел некој за велешани. Да се само велешани ајде ми де. Абе се знае шо носи пара. И да не идат од Велес тука се околните села. Абе сеа да им пишат дино мерлин настапува у новата дискотека и цела ја полнат.
Аххххх шо народ ке бевме бе ....