Велес

R

Razorblade Kiss

Гостин
Искрено незнам кој е газда...ама тоа се знае дека Елвир Тврдич ќе пее во неделиве пост отврањето...

А ти шо сакаш Паркети да ги донесат?? Или некој uderground типци..немој не зезај...никој не е будала во новоотворен клуб да носи луѓе,што од истиот клуб ќе направат местото да му биде наркоманско дувло!!!

Јас сум за тоа да се носат групи(па и анонимуси) што се многу добри и што праат перфектни rock журки(со нормални најголемите евергрин хитови)...како на пример во Маракана со Скопје...и во Дајмонд на времето...ама ај да не збориме пред време:toe:
:smir:
Е сега зборуеме велешки :):smir: Се слагам со болдираното.Абе и да не носат,се праат одлични забави и со ретро хитови од звучници :),не мора само рок да оди,поп,њу вејв,наваму натаму...јас на предзабавите кога пуштаат песни од 80тите и 90тите поубаво си минувам отколку на главната`дешавка`.
Ќе видиме,арно викаш...

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Next Time се добри може нив да ги донесе!
Туку ај ние на нероден петко капа му кроиме остајте ке видиме што ке биде!
нема шанси таков тип на музика да биде.европскиов велешки народ од српско не му се прогледуе подалеку....sad but true

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Чисто сумњам дека клубов ќе отиде подалеку од Дуле и Коки.
Али ај,да видиме баш.
Баш би сакал конечно во Велес да има некое добро nightlife место.
Локацијата е перфектна за да се направи нешто тематски.
Може да се создаде многу убава атмосфера,ако фините газди знаат како да го направат тоа.
Нажалост,ако ги слушаат желбите на поголемиот број велешани,одново ќе излезе шабанарија shithole.

C

cige

Гостин
Next Time се добри може нив да ги донесе!
Туку ај ние на нероден петко капа му кроиме остајте ке видиме што ке биде!
Не заебаај,
тие ли пудлиците се нешто поразлично од Елвир и Геј Геј, исти курац се и тие плачипичкари

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Елвир и Геј Геј,
Кој е тој Геј Геј?:pos2:
И стварно,Next Time бе?
Дечките се се останато,освен тие самите.
На пример,они се ГНР,Бон Џови,Никлбек и шо ти ја знам таму.
Битно,брутално копираат.
Не се вредни,сериозно.
Популарноста ја добија со убавина,а не со музика.
Особина,карактеристична за манекени,не за артисти.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
И ќе има некој од македонскиве пациенти на отварањето?

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
И ќе има некој од македонскиве пациенти на отварањето?
'Џет-Сетерите' ќе бидат меѓу кои БОКИ 13(да да):shok:, овој што го води ФАЦИ- Зоран мислам дека се викаше и други познати личности од шоу бизнисоТ.:aplauz:

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
'Џет-Сетерите' ќе бидат меѓу кои БОКИ 13(да да):shok:, овој што го води ФАЦИ- Зоран мислам дека се викаше и други познати личности од шоу бизнисоТ.:aplauz:
Aууууууууу.............Срамота.Ајде сите од Бардовци на гости, тука се и двополовиот и Франкештајн. Не ми се верува.И кој ке оди на ваква глупост?

Член од
1 март 2008
Мислења
63
Поени од реакции
3
Tuuuuuu ama djetseteri, lepotani nevideni.:nenene:

Black Night

Galvanize
Член од
25 септември 2008
Мислења
327
Поени од реакции
20
Чисто сумњам дека клубов ќе отиде подалеку од Дуле и Коки.
Али ај,да видиме баш.
Баш би сакал конечно во Велес да има некое добро nightlife место.
Локацијата е перфектна за да се направи нешто тематски.
Може да се создаде многу убава атмосфера,ако фините газди знаат како да го направат тоа.
Нажалост,ако ги слушаат желбите на поголемиот број велешани,одново ќе излезе шабанарија shithole.
Го здоболел некој за велешани. Да се само велешани ајде ми де. Абе се знае шо носи пара. И да не идат од Велес тука се околните села. Абе сеа да им пишат дино мерлин настапува у новата дискотека и цела ја полнат.
Аххххх шо народ ке бевме бе ....:tapp:

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Вчера ли го отвараа ова новото?Бил некој? Ај пофалете се како било?

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Го здоболел некој за велешани. Да се само велешани ајде ми де. Абе се знае шо носи пара. И да не идат од Велес тука се околните села. Абе сеа да им пишат дино мерлин настапува у новата дискотека и цела ја полнат.
Аххххх шо народ ке бевме бе ....:tapp:
Дали јас не те разбрав или сум супер глуп....ама како да прочитав дека демек ако го донеле "замочаниот" Дино Мерлин и пошто цел град е сељаци,дека дискотеката за 5 мин ќе била full????

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Абе остај клубот и најавените лепешкари.......ЈА ОФАРБАЛЕ СЛИКАТА ОД ГОЛАТА ЖЕНСКА!!!! Го обожавав тоа!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom