Велес

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.525
Поени од реакции
7.004
кажи бацка проба ли уштипци од тука..ако не си пробал нишо не знаеш :vozbud:
неам пробано тоа, ќе пробам.
Луѓе ќе има ли нешто за Нова Година,ќе донесат ли некој за дочекот? Знам пред некоја година беа Гоце Арнаудов и Сузана Спасовска,лани мислам немаше ништо,не знам годинава како ќе биде.
Беа, ама нема народ не оди, за 150 луѓе викаат дека не им се исплати да организирале дочек.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Мене кебапчињата кај димче ми се најубави
Ингилизот ако е Биртија, ДонТони е бункер значи.
Дефинитивни најубава скара прави ингилизот, a и секој викенд е преполно, и има доволно голем простор.
:pos:

Член од
13 април 2009
Мислења
113
Поени од реакции
2
Abe sranje e u veles koa bev site me gledaa ko od mars padnat da sum i koa ke vrvevme niz toa kaficite glavite gi podavaa da vidat MARSOVEC.
Neznam so beshe tolku cudno na mene osven so si nosev vojnicki farmerki i toa beli, vojnicki ranec, tetovazi so imav, pirsovi, prevrten krst, patiki so kosturi i eden sindzir od limenki praven neznam so tolku cudno beshe.a da i malce kreon imav na oci ama ne se glea stalno poso nosev cvikera.
brat kade najde vojnicki ranec nigde nemozam da najdam :S:nesvest:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.525
Поени од реакции
7.004
незнам, прошетај види!

АздисаноСакавче

Passionate Hentai Fan
Член од
19 декември 2010
Мислења
155
Поени од реакции
13
Дечки каде има добро интернет кафе во Велес,со брз и стабилен интернет? Дозволуваат ли usb стикови,симнување од торенти,warez сајтови?

Член од
7 декември 2010
Мислења
151
Поени од реакции
39
Македонска Сицилија.

Курле пратело мио. Време е да преземеме нешто. Ја имам луѓе. Моите луѓе имаат цевки. У цевките имаат метак. У метакот има барут. Барутот кога смрди, паѓа крв. А кога паѓа крв се раѓа авторитетот. Затоа Курле, на наши плеќи е целата посла. Имаш избор - со мене или против мене.

ДА ГО ОЧИСТИМЕ ВЕЛЕС ОД КРИМИНАЛОТ!

Ја имам план. Имам луѓе. Имам и орудија. Но чекам на твоето овластување, Курле..
за такви работи и мене да ме викете зошто неможам да ги поднесам веќе:nesum:

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Дечки каде има добро интернет кафе во Велес,со брз и стабилен интернет? Дозволуваат ли usb стикови,симнување од торенти,warez сајтови?
Вака дечки...во Велес имаш 2 Шит ИЗБОРА....Сајбер Гејмс кафе "Fight Club" и Интернет кафе Контакт(спроти дизни тоа..) кај калинот(fight club) немаш шанси за ваква работа....во контакт можеш ако се затскриеш во некое ќоше ама ќе ти ги лапнат парите....еве јас доброволец ти се јавувам за после 1ви ако сакаш може да ти симнам шо сакаш ќе ти завршам работа само да не се бафташ по тие шупи...:smir:

АздисаноСакавче

Passionate Hentai Fan
Член од
19 декември 2010
Мислења
155
Поени од реакции
13
Вака дечки...во Велес имаш 2 Шит ИЗБОРА....Сајбер Гејмс кафе "Fight Club" и Интернет кафе Контакт(спроти дизни тоа..) кај калинот(fight club) немаш шанси за ваква работа....во контакт можеш ако се затскриеш во некое ќоше ама ќе ти ги лапнат парите....еве јас доброволец ти се јавувам за после 1ви ако сакаш може да ти симнам шо сакаш ќе ти завршам работа само да не се бафташ по тие шупи...:smir:
Од каде си брат? Колку бараш?

АздисаноСакавче

Passionate Hentai Fan
Член од
19 декември 2010
Мислења
155
Поени од реакции
13
Од Велес сум и ич небарам...секако ако се работи за 3-4-5 ГБ....али за поеќе...:zlo:
Не е проблем за цена ке се договориме ти само заврши ми работа,инаку тоа што ми треба е одприлика 12GB.

Kajgana Shop

На врв Bottom