C
cige
Гостин
Само газдата се менува, персоналот и ентериерот си остануваат, ќе нема ни еден ден застој. Работата ќе си тече.Ќе има некои измени, дали ќе бидат добри или лоши останува да видиме![]()
Само газдата се менува, персоналот и ентериерот си остануваат, ќе нема ни еден ден застој. Работата ќе си тече.Ќе има некои измени, дали ќе бидат добри или лоши останува да видиме![]()
Претпоставка ми е дека Ингилизот нема да сака да става кечап и мајонез во тостовите, туку да става тоа што го ставаат во седмица. ПримерСамо газдата се менува, персоналот и ентериерот си остануваат, ќе нема ни еден ден застој. Работата ќе си тече.
Таа биртија постои многу години и важи за место со добра скара.Прашај го татко ти ќе ти објасни...не може човек од една обична биртија да вози Mercedes CLS од 80.000 евра!!!
da bre sega go citam deka vika birtijaТаа биртија постои многу години и важи за место со добра скара.Прашај го татко ти ќе ти објасни...
brat ako ti si bil vo april na skara znaci sega pak jades skaraважеше за добра скара! кај април годинава влегов со другари, порачавме скара, животот ни се згади. Од скара во градов за мене ингилизот беше број 1 ама после тоа веќе не.
дополнително иритираат келнерите кои мислат дека го поседуваат светот, на типот му порачуваме бел џигер, ни вика нема, после саат ипол може на друга маса до нас им носи....
и од тогаш веќе ни купуам од шалтер кај нив, ни влевам, катастрофа.
ги препорачувам шкорпион, кај васил главинов тоа кафанче шо е, имаат добра храна!
не реков дека не јадам туку реков дека таму веќе не јадам, направи разлика.brat ako ti si bil vo april na skara znaci sega pak jades skara
ti jades znaci skara samo za pred nova godina i pred veligden???
kaj snupi da ne bese poubava???
Империја, но империја во долговиЗа да изгубиш таква империја као снупи треба да си ептен глуп!
важеше за добра скара! кај април годинава влегов со другари, порачавме скара, животот ни се згади. Од скара во градов за мене ингилизот беше број 1 ама после тоа веќе не.
дополнително иритираат келнерите кои мислат дека го поседуваат светот, на типот му порачуваме бел џигер, ни вика нема, после саат ипол може на друга маса до нас им носи....
и од тогаш веќе ни купуам од шалтер кај нив, ни влевам, катастрофа.
ги препорачувам шкорпион, кај васил главинов тоа кафанче шо е, имаат добра храна!