Велес

C

cige

Гостин
Ќе има некои измени, дали ќе бидат добри или лоши останува да видиме :)
Само газдата се менува, персоналот и ентериерот си остануваат, ќе нема ни еден ден застој. Работата ќе си тече.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Само газдата се менува, персоналот и ентериерот си остануваат, ќе нема ни еден ден застој. Работата ќе си тече.
Претпоставка ми е дека Ингилизот нема да сака да става кечап и мајонез во тостовите, туку да става тоа што го ставаат во седмица. Пример :)
Можеби некои работи ќе измени, што мисли дека не биле водени како што треба...

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
snupi??
koj ke go raboti posle???
de bre zs covekot otide u bula

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
не може човек од една обична биртија да вози Mercedes CLS од 80.000 евра!!!
Таа биртија постои многу години и важи за место со добра скара.Прашај го татко ти ќе ти објасни...

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
Таа биртија постои многу години и важи за место со добра скара.Прашај го татко ти ќе ти објасни...
da bre sega go citam deka vika birtija
heheheh
abre dete taa kafana znaes li kako e gradena
kade ke jades ubava skara vo veles znaes li???
ne ti leandra

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.525
Поени од реакции
7.004
важеше за добра скара! кај април годинава влегов со другари, порачавме скара, животот ни се згади. Од скара во градов за мене ингилизот беше број 1 ама после тоа веќе не.
дополнително иритираат келнерите кои мислат дека го поседуваат светот, на типот му порачуваме бел џигер, ни вика нема, после саат ипол може на друга маса до нас им носи....
и од тогаш веќе ни купуам од шалтер кај нив, ни влевам, катастрофа.
ги препорачувам шкорпион, кај васил главинов тоа кафанче шо е, имаат добра храна!

C

cige

Гостин
Ингилизот ако е Биртија, ДонТони е бункер значи.
Дефинитивни најубава скара прави ингилизот, a и секој викенд е преполно, и има доволно голем простор.

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
важеше за добра скара! кај април годинава влегов со другари, порачавме скара, животот ни се згади. Од скара во градов за мене ингилизот беше број 1 ама после тоа веќе не.
дополнително иритираат келнерите кои мислат дека го поседуваат светот, на типот му порачуваме бел џигер, ни вика нема, после саат ипол може на друга маса до нас им носи....
ги препорачувам шкорпион, кај васил главинов тоа кафанче шо е, имаат добра храна!
brat ako ti si bil vo april na skara znaci sega pak jades skara
ti jades znaci skara samo za pred nova godina i pred veligden???
kaj snupi da ne bese poubava???

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.525
Поени од реакции
7.004
brat ako ti si bil vo april na skara znaci sega pak jades skara
ti jades znaci skara samo za pred nova godina i pred veligden???
kaj snupi da ne bese poubava???
не реков дека не јадам туку реков дека таму веќе не јадам, направи разлика.
2 причини, првата е што скарата од најдобра ја направија најлоша, а втората е лошата услуга или келнерите кои ги споменав погоре.
За мене снупи е број 1 во Велес, а тоа ќе ти го потврдат и еден куп народ што дошле во градов, и преполниот ресторан.

да Хебоциг, претворена е во биртија, не беше порано, ама сега е!

АздисаноСакавче

Passionate Hentai Fan
Член од
19 декември 2010
Мислења
155
Поени од реакции
13
Ако некој планира да проба скара во Велес мој предлог е да земе од кај "Каме" :pehar: тоа ти е позади судот.

C

cige

Гостин
Точно, Каме прави најубава скара, готова, само дома да си ја испечеш, може и он да ти ја испече ама пофилинг за неделен ручен сам да си ја средиш.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906

кажи бацка проба ли уштипци од тука..ако не си пробал нишо не знаеш :vozbud:

АздисаноСакавче

Passionate Hentai Fan
Член од
19 декември 2010
Мислења
155
Поени од реакции
13
Луѓе ќе има ли нешто за Нова Година,ќе донесат ли некој за дочекот? Знам пред некоја година беа Гоце Арнаудов и Сузана Спасовска,лани мислам немаше ништо,не знам годинава како ќе биде.

Kajgana Shop

На врв Bottom