уффф! Сум крадел многу у животов бе, многу многу! Кај комшиите некаде околу 3000е и нешто накит, два три пати маалската продавница, али само цигари и алкохосл сме зеле-пари немаше! На два пати пробав у банка да крадам ама не ми успеа, еднаш го истепавме поштарот и му ја зедовме торбата со пензии, после.... уф па коли колку сум крадел, најлесно ми идело со голф2/3/4 тој и најлесно се препродава, претежно со крадење коли сме се занимавале кај нас у маало, али тоа од по одамна, сега во последно време од кога е поскапен бакарот се префрливме строго на крадење камбанарии од црквите и ги преродаваме, а работиме и на нов проект за крадење шини од возовите ем тежат ем скапо е, ама ни требаат повеќе луѓе. А! Да те прашам: да не знаеш некој со ТАМ-че? Да му понудиме да работи за нас? М? Добро плаќам бе.. Ај ако најш некој јави ми.... Еј пеер да ти шитнам двд со сараунд, сони е, ганц ново. Имам и кристален сервис за 12 души и една кинеска вазна уште тоа ми остана од вчера за продавање... имам и нешто телефончиња пеер ај види размисли уствари сега нудиме ние и нови услуги: крадиме по нарачка. Кажуваш што ти треба и за 24ч ти го носам дома. Се разбира поскапо е ама никој не ти нуди вакви услуви, а имаш попуст за пријатели ко тебе! Ај поздрав сега:majmun: