Ваши кражби :)

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
jas permanentno zaedno sio drustvotoja ograbuvav selskata prodavnica i napravivme steta od 1000 marki samo od cigari sto mu kradevmebaska drugo a imavme jaka strategija eden od nas odese resen so gazdata i nie ke odevme ama porano se vrakavme i niz pendzerceto od VC si vleguvavme vnatre i si pazarevme so sakame

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Абе, сите велите оти сте краделе, а ве имаат фатено на дело?!

Не ни помислувам повеќе да си "позајмам" нешто, срамота :)
Да си ја кажам и јас приказната, до 2ра година средно цело друштво се натпреварувавме кој повеќе ќе "позаjми", вредноста на артиклот/предметот и тоа ни беше хоби (срам ми е што пишувам) :)
Низ раце ми поминаа многу милка/нестле/сникерс/марс чоколади и многу цедеа/касети. Престанав наеднаш ... заедно со другар ми одиме да го обработиме салонот за цедеа, ама продавачот не насетил ... и така другарот си ставил две касети од по 100 денари во широките панталони (раперишта на времето) и една игра (Фрог за пс) и излегува надвор, кога овој застанува пред нас, почнува да не тресе, јас немав ништо (фала Богу) и од тогаш го осетив срамот и сфатив оти бизнисов не е за мене :)
п.с. Целата пародија во ова е што таткото на другарот е цајкан! :) (после некое време го фатија и со краден телефон, не му дојде умот:))

Џингс, интересно "искуство" :)

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.226
Поени од реакции
954
Никогаш ама баш немам ништо украдено од продавница (а ми се укажале многу прилики кога е празна), затоа што ми е жал за продавачот. Како помал имам крадено ситници од типот на боенки, моливи, пенкала и слично ама само од деца што не ги поднесував :) Од вистинските другари не :) Исто и не крадев кајсии, цреши и слично ама некогаш бев приморан оти затоа што само јас не сакав да крадам кога сите сакаа :)

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Хмм, едно прашање вечно ме измачува, дали може да украдеш од самиот себе? :raz: :icon_mrgr

Z

ZeroStyle

Гостин
Ваљда не боби :wink:
Дај нешто пример кажи вамте-тамте.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Можи.
Како?

- Вака.
Екс-другар западна во тешки кризи, веќе подалго време не му даваа од дома пари, затоа исценира кражба а всушност тој и уште двајца други провалија во неговиот стан и го украдија целиот накит на мајка му. Откако дознаа неговите, не знам што не се случи... со ова ја прелеа чашата. Го пратија во Конопште, од тогаш немам слушнато за него.

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Последен пат украдов пченки во Струга од еден човек што си имаше насадено. :icon_mrgr

ludAAAAAA

блесава џукела
Член од
26 септември 2007
Мислења
84
Поени од реакции
0
па вака порано многу крадев од продавници ги занимававме продавачите за другите да украдат нешо и обратно.ама никој не се осмелил да ограби таксист нели???мене ми е срам ова да го признаам но ете се случи.значи се качуваме јас и уште две другарки во такси кај симпо и јас седам напред,и типот ни вика јас ке застанам да купам апчиња од аптекава вие седете еве не ви уклучувам таксиметар,излага типов и таа другарка ми позади ми вика ај види да не има нешо во преградата внатре и ја отворам наогам 400 ден и ги давам на другарка ми а таа другата крена паника!и ок се враќа типов и ни вика сеа ќе идеме да и ги однесам апчињата на жената и после ке идеме кај шо ке кажете вие,и ок и типов вози до таму и пак излага и ние пак отворивме и најдовме уште 500 денари и ги земавме и тие и ок вративме се као шо беше и моиве другарки се кикотат и типот не вози до таму кај со требаше и беше 94 така нешо и бараше кусур за да ми врати и овие другаркиве излегоа од таксито и тргнаа,јас останав и му викам не треба кусур(во исто време тој бараше пари во џебот и горе над воланот кај огледалцето)и таман да ја пружи раката во преградата ја му викам не треба кусур уживај шефе,и џом да ме нема.после не знаете колку ми се тресеа рацете.:vozbud::kesa:

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
:pos2::pos2: сте биле опасни крадци, јас никогаш не сум украдел нешто од продавница - но не сум ни светец, еве ја мојата приказна:
Пред 1 година отишов до едно фото студио да купам 2 CD-a. Знам дека цената и беше по 15 денари, а кога отишов да купам таму беше газдата (инаку газдата не работи, си има продавачи) и тој му рече на продавачот да ми ги наплати по 20. Продачот некако се збуни и ми ги наплати по 10, па наместо 60 ми врати 80 денари. Јас видов но си отрајав и кога излегов малку побрзав... Кога веќе бев далеку видов дека продавачот излегна да ме побара, но јас си продолжив и фатив кривина... :pos2::pos2: ако, ако кој сака повеќе така на него... воопшто не ми е криво за таа случка.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
мастики у локалниот гранап, и тоа чунга лунга, оние дракула за да ми поцрни јазикот и тату некој си за тетоважата да си ја залепам после.
Па ја немаше продавачката цели 5 минути! И си избрав три мастики. Имав 6 год.

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
Како помал имам мастики дигнато од продавница, а сега сакам да научам да крадам од автомати, кој знае нека објасни :)

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
кеш автомати? банкомати мислиш? ако некој знае, нека ми каже и на мене.
иначе, спомнав дека иам украдено ѕивана?!

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Хах интересна тема инаку не сум бил некој лопов како мал ниту сега.
Како мал цело друштво ги крадевме тапичките од колите,(најмногу оние металните ми правеа кејф):pos::pos:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
nemam kradeno vaka neso a dr. ovosje zelencuk da skines toa ne e krazba .......:):)

Kajgana Shop

На врв Bottom