Ваши кражби :)

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Најголема кражба што имам видено е у еден маркет во близина на моето школо.. На голем одмор идеме да купиме јадење, а другар ми праи луфти на полиците.. Украде: 6 милки со јагода, 11 албени, 3 метра(на чоколатчиња се мисли), 2 кокаколи од по пола литар и лименка скопско:vozbud: Иначе висок е околу 1.60 и продавачот не ни сумњаше... Од другиот ден па натака крадеа едно 10 души и нормално, више се приметува колку фали.. Од тогаш маркетот на голем одмор е затворен:)

:pos:морам да ви оставам еден пост овде на темава еднаш кој бев мала со другарками игравме со барбики и она имаше знам едно многу убаво палто за барбиката и мене ми беше криво хахах(не сум нормална)и и го украдов и си заминав дома така ладнокрвно ка ништо да не било,а она се утепа од плачење и барање и јас после некое враме и го вратив реков ај греота е.ауу кој ќе ми текне на ова која глупост ццц:pos:

Апашење со тапија до 8мо (добро и 1ва и 2ра средно:))
До 8мо се апашеше пазарот што ни беше на две минути од школо, слушалки/касети/привезоци. Апашење другарки штипки за коси/стегачи/шноли и после тоа препродавање. „Пуштање„ сакл по бурекџилници во 8мо:) и плаќање две а зимаш четири смедеревки (тоа ни беше ко happy hour). Трафиката ЈАКА патеше од нас, немаше заштитна ограда а катанците се отвараа ко од шала па лапавме сладоледи/сокови/пива/вина и све што имаше по фрижидерите.
Последното апашење беше крајот на втора година кога од трафиката во која купувавме вино излеговме и начекавме пакети со пиво. И не ги земавме:pos::pos:

Па Точкест,значи не било тоа последното апашење:pos: :pos: :pos:

Групно апашење у 4-та средно на екскурзија во гејлада на една бензинска.Направивме *промоција* на ред бул,чипсови,кафиња (глупи грци,у таа гужва на едно место ти го дава кафето на друго место ти го наплаќа во таа гужва) и така среќни и весели си заминавме.
Заборавив да напоменам дека си купив кафе и чипс кои поштено си ги платив додека сфатив што се случува околу мене,а тој газдата заслужи пошо не провоцираше дека сме од Фјуром!

Летоска 3 Сникерс сладоледа (ја немаше таа продавачката морав едноставно sd) два изедов еден дадов

епа чим ја преименувавте да си почнам значи имам за пријавување,сокови,чоколади,пива,сладоледи,цигари,хамбугери,ладни сендвичи,и телефони неколку,сеа ми е срам по малце кога ке ми текне али како дете ми беше хоби лом праев и бев бајаги успешен дури sd

напомена више не дрпам ништо sd

уффф! Сум крадел многу у животов бе, многу многу! Кај комшиите некаде околу 3000е и нешто накит, два три пати маалската продавница, али само цигари и алкохосл сме зеле-пари немаше! На два пати пробав у банка да крадам ама не ми успеа, еднаш го истепавме поштарот и му ја зедовме торбата со пензии, после.... уф па коли колку сум крадел, најлесно ми идело со голф2/3/4 тој и најлесно се препродава, претежно со крадење коли сме се занимавале кај нас у маало, али тоа од по одамна, сега во последно време од кога е поскапен бакарот се префрливме строго на крадење камбанарии од црквите и ги преродаваме, а работиме и на нов проект за крадење шини од возовите ем тежат ем скапо е, ама ни требаат повеќе луѓе. А! Да те прашам: да не знаеш некој со ТАМ-че? Да му понудиме да работи за нас? М? Добро плаќам бе.. Ај ако најш некој јави ми.... Еј пеер да ти шитнам двд со сараунд, сони е, ганц ново. Имам и кристален сервис за 12 души и една кинеска вазна уште тоа ми остана од вчера за продавање... имам и нешто телефончиња пеер ај види размисли уствари сега нудиме ние и нови услуги: крадиме по нарачка. Кажуваш што ти треба и за 24ч ти го носам дома. Се разбира поскапо е ама никој не ти нуди вакви услуви, а имаш попуст за пријатели ко тебе! Ај поздрав сега:majmun:

Во 6 одделение, од една продавница платив за 10 балони а зедов 11:).
Балонот чинеше 2 денари:)

уффф! Сум крадел многу у животов бе, многу многу! Кај комшиите некаде околу 3000е и нешто накит, два три пати маалската продавница, али само цигари и алкохосл сме зеле-пари немаше! На два пати пробав у банка да крадам ама не ми успеа, еднаш го истепавме поштарот и му ја зедовме торбата со пензии, после.... уф па коли колку сум крадел, најлесно ми идело со голф2/3/4 тој и најлесно се препродава, претежно со крадење коли сме се занимавале кај нас у маало, али тоа од по одамна, сега во последно време од кога е поскапен бакарот се префрливме строго на крадење камбанарии од црквите и ги преродаваме, а работиме и на нов проект за крадење шини од возовите ем тежат ем скапо е, ама ни требаат повеќе луѓе. А! Да те прашам: да не знаеш некој со ТАМ-че? Да му понудиме да работи за нас? М? Добро плаќам бе.. Ај ако најш некој јави ми.... Еј пеер да ти шитнам двд со сараунд, сони е, ганц ново. Имам и кристален сервис за 12 души и една кинеска вазна уште тоа ми остана од вчера за продавање... имам и нешто телефончиња пеер ај види размисли уствари сега нудиме ние и нови услуги: крадиме по нарачка. Кажуваш што ти треба и за 24ч ти го носам дома. Се разбира поскапо е ама никој не ти нуди вакви услуви, а имаш попуст за пријатели ко тебе! Ај поздрав сега:majmun:

Не му кажа за претцедникот кога го киднапиравме и кога баравме откуп...

Во 6 одделение, од една продавница платив за 10 балони а зедов 11:).
Балонот чинеше 2 денари:)
Огромна кражба!!!
Нцнцнцнц вакви работи у јавност не кажуј бе се лежи у затвор :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Edit: На Џингс никој не му верува :)

можам да се сетам на едно чоколатце-паричка, албени и еднаш балон од 1 денар ама ме фати ромќињата.

Не му кажа за претцедникот кога го киднапиравме и кога баравме откуп...
Да да, имам и лев бубрег од дванаесет годишна Штипјанка и имам цела неотворена 19 годишна делчевчанка, две машки албанчиња и тазе уши од Дебарчани! Од крв имам 10л б+, 7л 0+, и нешто аб ама малку, а бе све што сме убиле изминатиов месец само ова се погоди, од сега ќе прашувам што крвна група е пред да убијам некој!
ВЕРУВАЊЕТО НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО!

Па немам некојa кражба поголема направено, памтам пред многу години се откупуваа шишиња, у пивара и со еден другар ( имаше осет за бизнис уште како мал :pos: ) влеговме во едно затворено кафанче и украдовме нешто околу 20 - 30 гајби од пиво, и што беше нај трагично гајбите ги фирливме, а тие по 100 денара нешто така ги откупуваа.

Имам украдено големи количини пенкала. Не дека ми е некој фетиш, само секогаш заборавам да ги вратам кога ќе ги позајмам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom