- Член од
- 24 јануари 2011
- Мислења
- 523
- Поени од реакции
- 148
ти и твојот БХ медал..го зеде ли веќе еднаш?Еве ме мене. Ако ме видите дека тепам за БХ медал, оставете. Историска работа ми стана тоа
Не Сега неам голд, тепам со голи раце и со свој леб се лечам. Мафијаш сум, имам ку3 фирма за леб. А се заебав што ја продадов фирмата за карти.ти и твојот БХ медал..го зеде ли веќе еднаш?
Ај ќе се оправиш, фирмата те вади ја имам за grain и за iron и засега оди добро. Иначе порано работев кај тебе али нешто слабо покачуваше плата :pos2:Не Сега неам голд, тепам со голи раце и со свој леб се лечам. Мафијаш сум, имам ку3 фирма за леб. А се заебав што ја продадов фирмата за карти.
Ваљда коа не сум бил толку активен. Школото ми го загрози интегритетот во играта Ае ако некогаш пак работиш кај мене, ќе видиш дека не сум лош менаџер.Ај ќе се оправиш, фирмата те вади ја имам за grain и за iron и засега оди добро. Иначе порано работев кај тебе али нешто слабо покачуваше плата :pos2:
ќе видиме х)Ваљда коа не сум бил толку активен. Школото ми го загрози интегритетот во играта Ае ако некогаш пак работиш кај мене, ќе видиш дека не сум лош менаџер.