Вашите пијани искуства :)

Coca-Cola1981

uzivaj vo nepovtorliviot vkus Always CocaCola
Член од
27 јануари 2007
Мислења
417
Поени од реакции
1
nisto strasno samo znam da zamaram po tel dali so javuvanje ili so smsi ne e tolku vazno, vazno mobilen u raka i taka.... :)

Darkwind

I need to work I'm always spending
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.038
Поени од реакции
1
епа вакааа.. Имам повеќе вакви искуства ама има едно што цел живот „ќе го памтам“ беше во берово негде август месец и мислам дека беше голема богородица или некој друг празник. се собравме кај еден другар во двор демек да пивнеме малце. И пиевме ама јас кутар скопјанец кај можам со беровчани да се натпијам и плус тоа ракија никад немав пиено и после четвртата чашка се качив на точак до дома да си одам да се облечам за на свирка или нешто. Незнам како преживеав на точакот и како стигнав назад кај другарот ама знам дека после 15 миниути од коа се вратив имам блацк оут и знам дека ме избркале од свирката и дека сум спиел на тезга :uvo: и кај другарот дома али не е битно најгадно пијанство ми беше тоа а како што сум ко мало дете коа сум пијан и само трчам лево десно можам да замислам што сум правел...:kesa:

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
Си праам некои испади во пијаните мигови, меџутим знам и да претерам. На нова година сум му се јавила на едно другарче и сум му нудела да ебам вгз...свашта:):):)
А иначе во поприфатливи моменти, пеам(се дерам де), со сиоте си муабетам...и најважно се понашам ко да сум ја ослободила Македонија:)

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
прв пат убаво се начукав за нова година....леле гадно искуство ебате...никогаш повеке....и пола нова година ја преспав...али како и да е ....ме изнасликале важно и по недела ми ги покажуваат сликите...ке пропаднев во земја.....

Dragana <><

Daydreamer
Член од
18 јуни 2006
Мислења
1.130
Поени од реакции
8
ПрИтИ_гРл напиша:
прв пат убаво се начукав за нова година....леле гадно искуство ебате...никогаш повеке....и пола нова година ја преспав...али како и да е ....ме изнасликале важно и по недела ми ги покажуваат сликите...ке пропаднев во земја.....
Ехееее......сите така викаат......да знаеш уште колку пати само ќе ти се деси тоа.........:helou:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Za Nova Godina za prv pat se ispijaniv i ne se secavam na nisto... Mi kazuvaat drugarite deka sum gi glumel Kobe Bryant i Ronaldinho

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Shorty напиша:
Za Nova Godina za prv pat se ispijaniv i ne se secavam na nisto... Mi kazuvaat drugarite deka sum gi glumel Kobe Bryant i Ronaldinho
Mnogu me interesira kako si izgledal:pos2:

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
Стваро немам време да пишувам што ми се случува секој викенд,али ај се билижи и ке пишам детално.

Член од
26 јуни 2006
Мислења
288
Поени од реакции
24
Пред неколку викенда, се препијав од нервоза:party2:. Бев договорена со типот да се најдеме и бев толку среќна и возбудена, ама ете типот не дојде. ме извиси. се вратив јас кај друштвото и алкохолот си го направи своето :toe:. За среќа немав шанса да се глупирам во јавност бидејќи еден другар ме однесе кај него дома и таму пред компјутер го поминав остатокот од ноќта. не се сеќавам на многу работи, знам дека кога ме однеасоа таму седнав на мсн ама муабетот што сум го правела е бил гола вода. не само шо сум лапала и додавала букви и муабетот сум го мешала. А и не сум писувала редовно туку на секои десет минути по еден збор (така ми кажа типот со си писел со мене тогаш) и јас веднаш си ги поврзувам работите и ми текнува дека толку многу ми се спиеше што едвај пишував и на секои 10 минути највероватно сум заспивала. најужасното нешто што го диживеав беше кога се разбудив. не се сеќавав како и што било ниту пак кој ме донел дома само знам дека коа се разбудив околу мене се беше исповраќано:pov:.... Гадно!!!

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Едно од искуството ми е кога со другар летоска у Охрид у кафаната Лидо направивме едно 3000 денари цех и такви камења пијани избегавме без да платиме.Абе цела вечер порачувавме ко будали ( а имавме пари), песни ни пееа на маса, весеље до јаја и на крај џомка низ врата кидавела, брканица со обезбедувањето 10 минути...:pos:Со еден збор Лудило!

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
odamna ne sum se napil :) ama dushava mi place za pienje majke mu :))) pred 2 nedeli u kafana toa vinoto krf mi se stori

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Аииии..... коа ќе ми текне на првото пијано искуство :pos: не да се начукав тогаш, ништо не се сеќаам, чат-пат некој инсерт ми се мотка у глава. Леле бруки..... На 1-ви мај 7-8 одд. цел ден нејадена и поручекта кај 4 саат коа си го фатив винцето....... знам само дека испив баѓимити, после тоа дое и другарка ми и она се поднапи и само се сеќаам дека одвај одевме, се клештевме без веза, после тоа многу ми се спиеше и се потправ на некој и..........и толку! 2 саата ме освестуеле, сум се отепала од повраќање......и бла бла натаму да не навлегуам у детали! Остај тоа ами утредента па еден мамурлак, ме кинеше глава цел ден!

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Долго време немав алкохол ставено во уста, не знам, некако немав желба за пиење... Ама викендов што помина, надокнадив за сите пропуштени викенди претходно. :pos:

Коњак, коњак, коњак, чист коњак, чист коњак, шприцер, коктел (?!)...koktel: И ојдов јабана :pos: За среќа можам да се контролирам кога пијам, па не правев некакви глупости.:) Мислам,не се влечкав по земја, не повраќав, не зборев глупости, не денсав по шипки... :pos: Само се убив од играње, рипање, скокање, се смеев ко зелена, зборев цела ноќ, се дружев со луѓето што таму ги запознав ко цел живот да ги знам... :) Кога сум пијана сум посебно позитивна и дружељубива.:) Не дека без тоа не сум. manikir:
И после фазата на хиперактивност следува фазата “легни на првиот кревет што ќе го најдеш (сама!)„ и ззззззз... :pos: Се будам по два саата со ужасно главобоље (изразов:pos:) и мамурлак, пијам кафе, и бегам накај дома...:)

Не сум од тие што стануваат сентиментални после 2 чашки алкохол, па на секоја песна, на секој збор, на било каква глупост, се расплакуваат. Има и такви.:) Ја сум весељак бре :pos: Сум некако почувствителна кога пијам, ама не во смисол да плачам и да се лигавам и да тажам над својата судбина :)pos:), туку во смисол, сите ги гушкам, ги бацувам, им зборам колку поштувам, сите ги сакам :pos: Абе ко Тошка сум кога пијам. oro:

Ретко пијам, во секој случај... Ама кога ќе се случи, случено е.:)

R

Razorblade Kiss

Гостин
Јас секој викенд сум како пијана:)Не поднесувам алкохол,па си се расположувам и со сокче,кофеин мава в глава и после цел пат што вика Псај,се кезам,рипам и им ги покажувам моите денсмувс на сите :party3: Џабе сакав за Нова Година да се опуштам,пола бунарче и ништо не ми беше :party2: Обратна јас од сите хехе.

Kajgana Shop

На врв Bottom