Вашите негативни особини?

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Тврдоглава, нетрпелива,агресивна,себична, досадна понекогаш :toe::pipi:

E

`EsCaPe`

Гостин
Негативна особина ми е тоа што сум непредвидлива ..
Некогаш знам да бидам многу смирена , ладна и во друг момент да избувнам , да се нервирам за некоја ситница ..
И знам да бидам многу посесивна и песимист.

Член од
7 март 2008
Мислења
14
Поени од реакции
0
sho be negativna? nemam jas negativni strani bre! jas sum "sovrshenstvo bez mane" hheheheeh NARCIS pa sho!!!! :toe:

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Mnogu sum neodlucna-duri da resam nesto da napravam i kako da napravam,sto da izberam...otok sum.Mnogu se nerviram za ova.:nerv:
Druga negativna osobina(ovaa mene ne mi smeta,drugite mi ja istaknuvaat kako takva) mi e sto sum mnogu zatvorena,nisto ne kazuvam,duri i na bliski luge.
Posle.. nemam doverba vo nikoj i vo nisto,mnogu sum rezervirana i na momenti deluvam mnogu ladno i nezainteresirano.Ponekogas sum golem pesimist.
Tvrdoglava sum do besvest.
Sekogas go kazuvam toa sto go mislam,bez ogled na posledicite.Ne sum mnogu tolerantna kon nekoj koj zamara i ne e svesen,ne prostuvam lesno i ne davam vtori sansi.
Lele...mnogu bile be:pos:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Некогаш знам да бидам мноооооооооогууууууууууууууууу голем инат...

Член од
20 октомври 2007
Мислења
268
Поени од реакции
5
Хаха.. нејќете да почнам...
Грда, Глупа, Необразована, Преискрена и Наивна... глупа..
ама МНОГУ глупа... и грда...

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
мнннооогуууу се лутам и голем инает сум

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
па вака тврдолгава сум малку, кога сакам нешто морам веднаш во истиот момент да го добијам иии многу сум нервозна :toe:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
brzo se nerviram , brzo se lutam ... ponekogas premnogu zboruvam ( skoro sekogas na mesto )
pozZ

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
И јас како сите луѓе имам негативни особини.Незнам дали ке си ги кажам сите но...сепак ке се потрудам.Многу негативни особини ми се тоа што сум многу неодговорен за некој работи и скоро секогаш ја утнувам работата,друга негативна особина ми е да некогаш навистина премногу зборувам и во тоа зборуваље може да се најдат некој работи што нетреба да ги кажувам.Како особина може да спомнам и дека некогаш сум голем инает за некој работи(многу ми се случува на работа),немам силна самодоверба и секогаш не превзимам големи ризици бидејќи ме страв од неуспеси.Незнам можеби не ги кажав сите но сепак мислам дека тоа е тоа...:toe:

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.298
Na momenti cesto lugeto me zapoznavaat kako najgolem operski peac ili kako so velam jas vikac, nepredvidliva sum, na momenti nepromislena- pram gluposti, menuvam raspolozenie cesto, tvrdoglavo magere sum, ponekogas dopustam drugite da me kontroliraat, nekogas ne si dozvoluvam da bidam ona sto sakam..................i sigurno ima uste samo da ne ve gnjavam:toe:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Ја цитирам мама:
Неодговорен
Мрзлив
Изгубен
Цел ден ми висиш ко кбас дома....
И еден друг цитат,сеа ми текна:
Пречувствителен
Егоистичен
Ташак....
:kesa::kesa::kesa:

п.с а да,и вулгарен.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Освен надворешно шо сум прилично грд, сум и голем инает, секогаш сум во право и сакам во принцип да живеам сам, без другари, фамилија и сл... Башка сум непоправлив фудбалски фан и попрво би бил дома затворен да глеам фудбал или на стадион, отколку со другари на кафе или на дневна прошетка. Јебеш га, то е.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Сум инат, сакам понекогаш(почесто де :)) да одам контра, се додека не ми се попушти. Во одредени случаи сум лутко, сепак со причина. Негативно е што таа лутина подолго ми трае од вообичаеното(глумам понекогаш).
Ако загуби мојот тим, се затварам дома 2-3 дена, моите не смеат да влезат во соба.
И понекогаш сум мрза, знам ама што да правам, ништо не преземам во врска со тоа:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom