Вашите негативни особини?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мислам дека имам реплицирано на темава,ама како и да е,еве да си ги кажам јас моите негативни особини:

- тврдоглава,инат тежок
- трапава
- без самодоверба
- имам пискав глас
- имам слаби живци,па лесно избувнувам
- најмали ситници ме повредуваат
- срамежлива сум,стегната сум,плашлива сум
- неспретна при изразување чувства од било каков тип
- плачка и претерано емотивна
- многу се замарам со ситници
- мрзлива сум
- стално мислам дека сметам

И така натаму,мислам дека листава до утре можам да ја пишувам.
Ама не е се така црно бе имам јас и добри особини.:pipi:

candybabe

~ПЛАВУШКА~
Член од
16 јули 2008
Мислења
588
Поени од реакции
9
-ИНААААЕЕЕЕТТТ (ипак јарец сум у хороскоп )
-тврдоглава
-несмасна :pipi:
-преемногу емотивна
-лесно се начукувам хехехе донекаде и позитивна ствар (поекономична сум)
и такоо далјеее:pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Премногу им дозволувам(т.е повеќе ги толерирам) на луѓето, тивка сум, се расплакувам веднаш за глупости, ми смета бучава, иако тивка немам самоконтрола на моменти, добивам нагони да се степам со некого, најчесто со смрдлето сестра ми и така.

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
:helou:Најповеќе што мразам кај себе е мојата непостојаност . Многу пати за нешто ќе речам веке нема да го правам тоа па кога ке ми речат ,но се разбира особи што ги сакам, јас пак ќе го сторам тоа за нив . Инаку во последно време тешко излегувам од дома, а кога ќе излезам после велам ,зошто не сакав да излезам . Не кажувам кога нешто ми е тешко ,а после ме мачи зошто не ме прашуваат како ми е .Некогаш ( почесто во последно време ) не можам да се принудам да вежбам. има уште многу работи што не ги сакам кај себе ,но со самото тоа што ги знам веќе работам на нив .се тешам хахаа .:smir:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Мојата негативна особине е што сум совршен. Паметен сум, добро изгледам, имам пари, голема смисла за хумор, со еден збор - неодолив сум.

Некогаш е тешко кога си така феноменален.

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
многу сум тврдоглава, срамежлива , без самодоверба сум и помалку љубоморна

Член од
31 март 2008
Мислења
2.581
Поени од реакции
1.887
некогаш сум мрзлив, а некогаш ептен мрзлив.
изгледа само тоа ми е негативно

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
многу лоши..
скоро се сфакам здраво за готово,се нервирам за ситници а камоли за поголеми работи,исто понекад се секирам за се и за секого иако не ми е толку близок,многу лесно се врзувам за некого,секад сакам све да е под конец,пречуствителна сум,ептен голем инат,веке од јаречки накај магарешки и бетер,секогаш вината во себе ја барам,скоро секогаш многу толерантна со сите итн итн

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
многу лоши..
скоро се сфакам здраво за готово,се нервирам за ситници а камоли за поголеми работи,исто понекад се секирам за се и за секого иако не ми е толку близок,многу лесно се врзувам за некого,секад сакам све да е под конец,пречуствителна сум,ептен голем инат,веке од јаречки накај магарешки и бетер,секогаш вината во себе ја барам,скоро секогаш многу толерантна со сите итн итн
So da kazam koa od zbor do zbor e se isto i kaj mene toa sum jas i mn se nerviram za toa ama dobro so da se prai-sum probala da popravam neso ama djabe e...

Член од
4 август 2008
Мислења
48
Поени од реакции
0
Тврдоглавост, инает, злопамтило (и кога треба и кога не треба), последново ми е најистакнато, остало ми е ок... :smir:

ninanajna

Ice Girl
Член од
15 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
12
Па имам ги неколку што самата си ги признавам:wink:тврдоглава сум за некои работи,гледам на секој да му погодам и на крајот на мене нема да ми е погодено,мрзелива сум по некогаш ама ко ќе ме фати мрза тогаш е опасно,ко ми е тешко знам и да си заплачам, друго не ми текнува

Член од
4 април 2008
Мислења
251
Поени од реакции
15
Paaa mrzliva sum, naizgled ladna i bezosekajna, ponekogas sramezliva, i mislam deka treba poveke da gledam za sebe otkolku za drugite, znaci smotana sum:tapp:

*MC*

Печурче
Член од
26 февруари 2008
Мислења
344
Поени од реакции
0
Лесно се нервирам и не сум многу зборлива (ама ова важи само за непознати)

Kajgana Shop

На врв Bottom