Вашите негативни особини?

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
мрзливост, у последно време многу ме мрзи да работим некои работи....

Член од
13 февруари 2006
Мислења
315
Поени од реакции
4
Многу сум досадна, мнооогу должам кога објаснувам (а нејасна сум) и многу каснам кога ме чекаат! прав ужас сум!!!:kesa:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Претерано горд.
Егоцентрик.
Трескам се и сешто и најчесто некој е повреден
Пошо сите околу мене се у некои игри интриги и заплети, а ја баш и не се оптеретувам со нивните судбини,збунето делувам, па така ми забележуваат дека сум им ги издал тајните.
Неодговорен.Мрзлив.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Знам да бидам лицемерен, иако е со најдобра намера (за мене) бидејќи купувајќи го туѓото расположение и насмевка го добивам истото и за себе. Туѓото расположение ме носи со себе и мене...

Знам да бидам напорен во една врска. Кукам, кенкам, плачам, и знам да се налутам за тотално банални срања, додека за битни работи ќутам ко попче. Кретен сум јебига.

Знам да бидам безобразно директен кога сметам дека некој го заслужил тоа од мене, без разлика на пол, години, или општествен статус.

Знам да се правам паметен на места каде најдобро би било да молчам. Тоа го учам моментално. :pipi:

Сањ, задоволна? :salut:

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Тврдоглав и кога треба и кога не треба...ниско прагче на толеранција за глупости и слепци позади волан...песимист,иако сметам дека песимисти се оптимисти со искуство.Тоа ми текнува у моментов,сигурно има уште:toe::wink:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Лош сум некогаш :(:(:( ама ретко тоа (=

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Treba svoite razmisluvanja u vrska so nekoi raboti da gi zadrzam za sebe... Ponekad se raspravam zaso takov mi e denot , se nakurcuvam bez pricina, se bediram koga vrne...

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Pregolem sitnicar i perfekcionista ,izbuvliva kako vulkan,tvrdoglava gordeliva poveke od kolku sto treba,ako so nekoj se zameram vednas mi e zapisan vo spisokot na mrtvite, idosta e polosa i od zloto se napraviv:pos2:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
тврдоглавост,мрза,Пречуствителен некогаш,коцкање и нм др работи :kesa: не ми текнува сеа

R

Razorblade Kiss

Гостин
Ej да си се надополнам...:)
значи да повториме,тврдоглава и тоа патолошки тврдоглава. И не се фалам со ова се срамам од ова:)
Нетрпелива,веднаш сакам резултати а секојдневието не не учи така.
Себична но од аспект-не го чепкај она што на некој начин е поврзано со мене и не се обидувај да ми го украдеш/превземеш/ наштетиш. Исто така патолошки.
Театрална сум и драматична и го правам тоа не сакајќи. На моменти навистина животот ми е како сцена а не сакам во моментот да бидам театрална.
Реагирам поинаку од она што го чувствувам. Неодамна открив дека многупати сум се прикривала зад она што се очекува да го направам за да не го откријам недостигот од разграничување на емоции. Грубо кажано,плачам и кога не ми се плаче само да се вклопи во целото сценарио и обратно. Што е сосема спротивно од горекажаното . Знам :pos:
Детинеста сум исто така на моменти :pos2:
Знам да бидам многу наивна.
Но и претерано недоверлива.
Емотивна на некој чуден начин.
Деталист. До коска:smir:
Но на крај,пак сакам да верувам дека има луѓе на кои би им го истурила целото мое внимание,безусловно пријателство,посветеност и љубов :pos2:да маана е :S

*MajA*

I love myself...sometimes I don`t
Член од
22 април 2008
Мислења
215
Поени од реакции
8
Ej да си се надополнам...:)
значи да повториме,тврдоглава и тоа патолошки тврдоглава. И не се фалам со ова се срамам од ова:)
Нетрпелива,веднаш сакам резултати а секојдневието не не учи така.
Себична но од аспект-не го чепкај она што на некој начин е поврзано со мене и не се обидувај да ми го украдеш/превземеш/ наштетиш. Исто така патолошки.
Театрална сум и драматична и го правам тоа не сакајќи. На моменти навистина животот ми е како сцена а не сакам во моментот да бидам театрална.
Реагирам поинаку од она што го чувствувам. Неодамна открив дека многупати сум се прикривала зад она што се очекува да го направам за да не го откријам недостигот од разграничување на емоции. Грубо кажано,плачам и кога не ми се плаче само да се вклопи во целото сценарио и обратно. Што е сосема спротивно од горекажаното . Знам :pos:
Детинеста сум исто така на моменти :pos2:
Знам да бидам многу наивна.
Но и претерано недоверлива.
Емотивна на некој чуден начин.
Деталист. До коска:smir:
Но на крај,пак сакам да верувам дека има луѓе на кои би им го истурила целото мое внимание,безусловно пријателство,посветеност и љубов :pos2:да маана е :S
:nesvest::nesvest: да не си ми двојничка случајно:nesvest: читам и не ми се верува хаха:pos2:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Мрза невидена сум и никогаш не доаѓам на време морам да касним.

Kajgana Shop

На врв Bottom