Вашите негативни особини?

Член од
24 септември 2008
Мислења
450
Поени од реакции
14
Обожавам да реметам луѓе што мислат дека на вербално поле се неуништиви и дека со секој можат да се мерат :smir:

Bravo za ova. I jas isto inace ne go gledam ova kako losa osobina(ne sekogas).
A i da, jas sum najgolem inat na svet, nestrpliva sum, spontana(sto ne e sekogas razumno) i golem skeptik.:toe:

Едитирано од модератор: Среден цитат.

Член од
28 август 2008
Мислења
189
Поени од реакции
5
пречувствителна сум,шо дури некој пат ме маа у депресија,и не сум у можност да функционирам као ментално развиена личност!!! :tapp: и тоа шо нејќам да се расправам,дури и коа сум у право,шо не ретко резултира со манипулација од другата страна...иам идруги негативности,ама сеа нејќам да си ги припомнувам,оти ќе се изнервирам.а и зашто да ме читате као негативна личност?:)

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Just me and my world - cesto e taka i ne cini!Sakam da sum sama, sama da razmisluvam, sama da sonuvam, sama da realiziram sonishta, sama da shetam, sama da pijam kafe i da gi nabljuduvam lugeto passing by...mnogu cesto, bas poradi ova me smetaat za asocijalna...damn it!
Nesvesna za mnogu raboti...
Arogantna i cinicna togas koga najmalku treba i so nekoj sto najmalku zsluzuva...bitch!
Neznam i nemozam da recam NE!

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Ги има неколку ама сега ме мрзи да пишувам, ај во следна прилика:toe:

U

UnholY

Гостин
Ако земам да пишувам и да набројувам не би завршил ни до утре.

Јас сум една систематска целина од негативни елементи која вегетира на планетава.
Мрзливост, инертност, тврдоглавост, песимизам, како фундаментални компоненти, е иминентно да се напоменат.

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Многу сум тврдоглава. Исто така и горделива. Доцнам. Се нервирам за се и сешто. Тешко простувам... сигурно имам и други, само не ми текнува.

Член од
26 јануари 2008
Мислења
104
Поени од реакции
3
izbuvliva sum ,so nizok prag na tolerancija iako sega e malku podobro za razlkika od pred nekolku godini, se trudam da go kontroliram i malku po malku kje bide. a ne daj boze nekoj da mi stapne na nervot i ko kje pocnam.... e toa e loso... sakam da si go smenam toa i da ne se zamaram so raboti za koi e bescelno da se trosi energija. druga negativna osobina sto bi rekla majka mi ustata mi e pobrza od mozokot "po pet niz ustata" ili "jas edno ti pet". :vozbud:

Член од
13 август 2008
Мислења
41
Поени од реакции
0
уживам да замарам по некој :vozbud:, да го питам некои глупави прашања на кои нема одговор

Jovannah

Smile me baby
Член од
11 февруари 2008
Мислења
584
Поени од реакции
50
Многу сум избувлива. Ми треба малку нервоза за многу викање... Некогаш гледам да се контролирам..ама ретко ми успева :) Си имам напраено неколку проблеми со то викање

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
-мрзлива
-самобендисана
-избувлива
-контрадикторна
-импулсивна
-емотивна
-пребирлива

...

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Некад знам да забегам со зборење и да неам осет за околината моја ако они сакаат да кажат некој збор. Ама го ставам под контрола.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Имам пишано на темава ама незнам што сум пишала:pos:
Негативна особина паа може да се каже тоа што многу зборам:3:, не сум трпелива за некои работи:toe:

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
1.Им верувам на сите луѓе а знам дека не би требало.
2.Знам да бидам ѓубре кон тие што ме сакаат а да трчам по тие што не ме поднесуваат
3.Фалбаџија сум
4..не знам не ми текнува :)

Kajgana Shop

На врв Bottom