Jane напиша:
Кај тебе или кај татко ти?
Ако е кај тебе стварно риспект за постигнатото до сега. И да не е кај тебе пак имаш постигнато за твоја возраст повеќе од некои што цел живот нема да постигнат.
кај татко ми де, јас сум имал тогаш 8 години... мене ме учеа како да компонирам песни на Ериксон Т10 и наплакав по 600 денари т.е. 20 марки од една песна... хахха... а да и у мегу време кршев телефони. Али добро ме служи меморијата а и башка со тие луге што ги напоменав освен тие што се во затвор или избегале надво од државава сеуште се дружам, идеме на пијанки у кафана и се потсекаме на минатото...
Пример вчера вечер што се сетив на една глупа работа што ја имам напраено пред 8 години.
Татко ми од Дубаи донесе 50комада Сименси Ѕ8
и имаше еден мртов, сите мислеа дека е фаличен нешто и после 2 години го наогам у една кутија и само му ја стартував батеријат асо жички и проработе... замисли у тоа време тоа да сум го знаел ке сме заштедиле 350/400 марки. хахахахаа... абе убо е да се потсекаш на минатото некои велат тие што мислат дека порано им било поубаво значи дека денеска не се задоволни од сегашноста, напротив јас и денеска сум задоволен од ова што е постигнато, поради тоа што јас работава не ја работам од тоа што морам да ја работам туку од љубов, едноставно окупиран сум со тие луѓе, со таа работа... дури и некогаш на одмор да отидам било каде ми се наога некоја будала да ме прашува за мобилни.... хехе...:pos2: