Вашиот прв мобилен телефон беше...

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Tonchie напиша:
Абе, Некрофилија, ти да не си првиот у Македонија што уште додека бил во основно школо, опнал мртофец?!
не знам можно е, али за мобилните сум 90% сигурен оти моментално што сите познати фаци низ градов за мобилни доагаа кај мене дома да купуваат мобилни и да учат занает во тоа време. Да почнеме од Цобе - газдата на мобиклик, Никола - газдата на Никофон, Арсение - Еден од најдобрите 5 сервисери на балканов, Младен исто така еден од најдобрите 5 сервисери на балканов, Сале - мегу најдобрите 10 дилери за мобилни на балканов, Марјан - Моментално во Затвор, Столе - Газдата на првиот сервис во Мкд за мобилни - моментално во Затвор...

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Necrophilia напиша:
не знам можно е, али за мобилните сум 90% сигурен оти моментално што сите познати фаци низ градов за мобилни доагаа кај мене дома да купуваат мобилни и да учат занает во тоа време. Да почнеме од Цобе - газдата на мобиклик, Никола - газдата на Никофон, Арсение - Еден од најдобрите 5 сервисери на балканов, Младен исто така еден од најдобрите 5 сервисери на балканов, Сале - мегу најдобрите 10 дилери за мобилни на балканов, Марјан - Моментално во Затвор, Столе - Газдата на првиот сервис во Мкд за мобилни - моментално во Затвор...
Кај тебе или кај татко ти?:) Ако е кај тебе стварно риспект за постигнатото до сега. И да не е кај тебе пак имаш постигнато за твоја возраст повеќе од некои што цел живот нема да постигнат.

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Мојот прв мобилен беше Siemens C25 супер ме служеше.

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22

имав едно време...мислам,ова е само дел од она што го имав..има уште..
овој ми се допаѓаше и тоа многу!!и сега да ми го дадат би го зела и би го користила!!

се надевам дека не се лутат останатите што ги копирав нивните слики :smir:

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Jane напиша:
Кај тебе или кај татко ти?:) Ако е кај тебе стварно риспект за постигнатото до сега. И да не е кај тебе пак имаш постигнато за твоја возраст повеќе од некои што цел живот нема да постигнат.
кај татко ми де, јас сум имал тогаш 8 години... мене ме учеа како да компонирам песни на Ериксон Т10 и наплакав по 600 денари т.е. 20 марки од една песна... хахха... а да и у мегу време кршев телефони. Али добро ме служи меморијата а и башка со тие луге што ги напоменав освен тие што се во затвор или избегале надво од државава сеуште се дружам, идеме на пијанки у кафана и се потсекаме на минатото...

Пример вчера вечер што се сетив на една глупа работа што ја имам напраено пред 8 години.
Татко ми од Дубаи донесе 50комада Сименси Ѕ8

и имаше еден мртов, сите мислеа дека е фаличен нешто и после 2 години го наогам у една кутија и само му ја стартував батеријат асо жички и проработе... замисли у тоа време тоа да сум го знаел ке сме заштедиле 350/400 марки. хахахахаа... абе убо е да се потсекаш на минатото некои велат тие што мислат дека порано им било поубаво значи дека денеска не се задоволни од сегашноста, напротив јас и денеска сум задоволен од ова што е постигнато, поради тоа што јас работава не ја работам од тоа што морам да ја работам туку од љубов, едноставно окупиран сум со тие луѓе, со таа работа... дури и некогаш на одмор да отидам било каде ми се наога некоја будала да ме прашува за мобилни.... хехе...:pos2:

Стеф:]

стифлер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.938
Поени од реакции
3
ja imav nekoj simens ama neznam koj mnogu e star :toe:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Прв мобилен Нокиа некоја беше ама врска неам која:kesa:

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Stef:] напиша:
ja imav nekoj simens ama neznam koj mnogu e star :toe:
ako imash dobra memorija klikni tuka i najdi go modelot.
http://www.gsmarena.com/siemens-phones-o-3.php

Billa Bong напиша:
Прв мобилен Нокиа некоја беше ама врска неам која:kesa:
pa pobarajte malce na internet. Jas cim mozev da najdam info za Hagenuk, sto vi fali na vas da najdete za nekoj prost nokia, dali 3210, ili 8210 ili 5110 ili 6150...

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Siemens A35, me zaklaa togash 6500.. ah.. :pos2:

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
хаххаа... а сега го гледаш на зелено пазарче за 400 денари! :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.717
Поени од реакции
13.425
Posto podocna pocnav da se zanimavam so mobilni (do togas nemav nekoja potreba) mokot prv mobilen bese Sony erricson t290i kupen pred 2 godini koristen polovina godina i posle kupiv N-gage qd do den denes go koristam. Nekako prviot imase bolji dizajn (vtoriov ko sandala e) no zatoa vtoriov ima poveke zaebancii.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Sony Ericsson T100.Seuste si go sakam telefonot,ama sestra mi mu ja podra majkata.
Sony Ericsson K700i.Super telefonce,ama go podariv na edna moja rodnina.
Sony Ericsson W800i-Seuste go imam i ne planiram da go menjam za uste 2-3 godini,a znam deka i koga ke go smenam ke bide pak Sony Ericsson.

Член од
3 март 2007
Мислења
13
Поени од реакции
0
necrophilija uste li se doaga kaj tebe u dukan za ucenje zanaet?
i kako ide ako uopste bi ucel nekogo?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
хаххаа... тоа на Мистичен му понудив, порано татко ми беше луд што на скоро секој вработен ке му платеше по 2-3000 евра курс за сервис, сега првин ке склучиш договор дека ке работиш во фирмава следните 6 години па после идеш на курс.
Бајдвеј и јас можам да ти држа, курс по сервис али неможам да ти дадам диплома.

Член од
29 јануари 2005
Мислења
313
Поени од реакции
3
Mojot prv mobilen... ericsson GA628 kupen.. od MOBIL PORTO u porta vlae... 250 marki POLOVEN... ne se sekjavam.. koja god tochno.. al Necrophilia sigurno znae koe vreme idel tolku pari :) Seushte zhiv... (isven baterijata).

Kajgana Shop

На врв Bottom